Răzvan Simion și iubita lui au atras privirile la nunta lui Dani Oțil. Ce a omis să facă prezentatorul de la „Neatza”?

Răzvan Simion și iubita lui au atras privirile la nunta lui Dani Oțil. Ce a omis să facă prezentatorul de la „Neatza”?

Vedeta Antenei 1, Dani Oțil, și aleasa inimii sale, Gabriela Prisăcariu, s-au căsătorit în weekend-ul ce abia s-a încheiat. Petrecerea a fost organizată în maximă discreție și cu puțini invitați la restaurantul pe care omul de televiziune îl deține în București.

Prieten de-o viață cu mirele, Răzvan Simion nu putea lipsi de la fericitul eveniment. Colegul de platou al lui Dani de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a venit însoțit de iubita lui, Daliana Răducan. Matinalul a sosit singur la nunta colegului său deoarece superba lui parteneră și-a făcut apariția câteva ore mai târziu.

Prezentatorul de la „Neatza' și iubita lui au purtat ținute în nuanțe deschise, fiind asortați unul cu celălalt. Cei doi au cântat și au dansat până noaptea târziu, iar Răzvan a mărturisit că s-au zbânțuit atât de mult încât pantofii i-au provocat mari dureri.

Răzvan a mărturisit că, spre deosebire de alte nunți la care a participat în trecut, de data aceasta nu a mai dansat cu mireasa deoarece Gabriela este însărcinată în șase luni.

„Este pentru prima data când nu am dansat mireasa. Am fost mai temător. Dar, o dată ce mă dezlănțui, iese din mine un Mihai Petre. S-a evidențiat Ramona în chip de megadansatoare', a declarat Răzvan Simion.

Despre fericitul eveniment din viața sa, a amintit azi și Dani Oțil, la începutul emisiunii, aceasta fiind prima lui declarație.

'Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n red. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?', a spus Dani Oțil, adăugând:
'Eu am 40 de ani, era ultimul tren'.

'A fost prima data când m-au bătut pantofii la o nuntă', a completat și Răzvan Simion. Nu am mai dansat de un an jumate, am dansat acum de mi s-au rupt pantofii', a mai precizat și Răzvan Simion.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni pentru prima oară părinți, soția prezentatorului urmând să nască un băiețel.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete