Răzvan Simion s-a mutat cu iubita lui. Cum l-a dat de gol colegul lui, Dani Oțil?

Răzvan Simion s-a mutat cu iubita lui. Cum l-a dat de gol colegul lui, Dani Oțil?

Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați bărbați din România. Simpaticul moderator de la Neatza este o fire discretă și foarte rar oferă detalii din viața sa. Nu mai este un secret pentru nimeni că acesta a fost căsătorit ani buni și are doi copii, iar ulterior a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Lidia Buble.

Mare le-a fost dezamăgirea apropiaților atunci când Răzvan a anunțat că s-a despărțit de artistă după șase ani de relație, mai ales că mulți se așteptau ca cei doi să meargă la altar și să se căsătorească.

După un timp de la această separare, colegul lui Dani Oțil s-a reîntâlnit cu dragostea, iar în prezent, este într-o relație cu Daliana Răducan, în vârstă de 29 de ani. Aceasta este de profesie arhitect și a făcut parte din echipa emisiunii Visuri la Cheie, difuzată de Pro TV.

Răzvan Simion pare că a întinerit și arată din ce în ce mai bine, semn că relația îi priește, iar acest lucru l-a observat și colegul său, Dani Oțil. Acesta i-a apreciat stilul vestimentar colegului său și au avut un dialog absolut fabulos ce i-a încântat pe telespectatori și pe fanii lor.

Viitorul tătic de băiat, Dani Oțil l-a complimentat pe Răzvan și i-a spus că mutarea lui în chirie l-a făcut mai frumos și amprenta pozitivă a iubitei sale se vede cu ochiul liber.

„Dani Oțil: Având în vedere noul stil vestimentar al lui Răzvan, fanii întreabă așa. În noua ta fază de vestimentație, cum te îmbraci în bucătărie?

Răzvan Simion: Uite așa. (n.r – arătând spre vestă și pantaloni)

Dani Oțil: În vestuță? Nu te stropești?

Răzvan Simion: Vrei să îți arăt? Îți trimit diseară niste poze să mă vezi!

Dani Oțil: Ești foarte frumos, îți priește chiria, altfel nu știu…'

În ediția de miercuri, Răzvan Simion a fost în centrul atenției și colegul său a ținut să dezbată o temă a numerologiei bazată pe calitățile celor născuți în data de 8 a lunii, Răzvan împlinind 41 de ani pe 8 august anul acesta.

„Numerolog: 8-ul e foarte hotărât si e important să nu se împrăștie. Este rezistent și are abilități de lider. Rezistă la orice presiune, indiferent la ce ar fi supus

Dani Oțil: Se vede acolo că unii optari sunt pasionati și de țesut? El țese orizontal și spiritual.

Răzvan Simion: Vrei să știi ce calitate mi s-a transformat mie in defect, Dănuțe?

Dani Oțil: Rezistența?

Răzvan Simion: Da!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete