Răzvan Simion l-a dat de gol în direct. Când își va boteza Dani Oțil băiețelul?

Una dintre cele mai urmărite emisiuni matinale din țară este cea prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil. Cei doi formează o echipă imbatabilă, iar dialogurile dintre ei sunt absolut fabuloase, stârnind de cele mai multe ori amuzamentul celor din platou, dar și al telespectatorilor.

Marele anunț pe care l-a făcut Dani Oțil că va fi tătic a fost primit de fanii acestuia cu mare bucurie. Dacă el și Gabriela s-au căsătorit deja, botezul micuțului lor, cu siguranță, va fi și mai așteptat de ei, dar și de apropiații lor. De curând, Răzvan Simion l-a dat de gol, în direct, și a spus că se pregătește pentru marele eveniment care va avea loc în această toamnă.

Dezvăluirea a fost făcută în stilul caracteristic lor, și anume, în cadrul unui dialog extrem de amuzant și „detaliat'. Cei doi vorbeau despre „amante', moment în care Răzvan l-a anunțat pe Dani că ar putea veni la eveniment cu două partenere, însă asta ar însemna să scoată mai mulți bani din buzunar.

„-Am botezul copilului lui Dani în toamnă, așadar, ce ar fi să vin cu două partenere care să semene între ele?

– Păi tu nu ai bani de una, dar de două. Eu nu am vrut amantă? Dar e scump! Am vrut amantă de pe Nordului, dar e scump!

-Ah, tu nu îți faci amantă de zgârcit!', a fost dialogul cei doi prezentatori, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, de pe Antena 1.

De asemenea, Răzvan și Dani au oferit câteva detalii despre întâlnirea lor din Milano. Fiecare dintre ei era însoțit de frumoasele lor partenere, însă scopul era diferit. Dacă Dani Oțil se afla la Milano cu soția sa pentru a sărbători aniversarea a trei ani de relație, Răzvan a mers cu Daliana doar pentru a se destinde.

„-În Italia, m-am întâlnit cu Răzvan, era la o terasă, a avut masa lângă bucătar. Era și Răzvan însoțit. M-am dus de rușine să îl salut. Asa se plimbă prin Milano (n.red. elegant), nu ca noi, în colanți de gravidă, trași peste burtă.

-Eu cred că nici pe lumea cealaltă nu mă lași în pace.

-Am fost sa vedem Domul, că nici pana la 40 de ani nu l-am văzut, și m-am rugat să nu mă mai întâlnesc cu el, dar în cinci minute a fost și el acolo. Eu nu știu să mă îmbrac în vacanță în Italia. Ne-am intors până la urmă împreună în avion', au mai dezvăluit simpaticii de la Neatza.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete