Răzvan Simion, în vacanță alături de fosta soție și copii. Lidia Buble a lipsit!

În ultima perioadă au apărut zvonuri potrivit cărora relația Lidiei Buble cu Răzvan Simion ar fi pe terminate. Cei doi sunt văzuți tot mai rar împreună, iar acum, Răzvan Simion a plecat în vacanță alături de fosta soție și copii.

Dacă în trecut alegeau să își expună public relația, plecau împreună în vacanțe și participau la toate evenimentele mondene, Lidia Buble și Răzvan Simion sunt acum o prezență din ce în ce mai discretă în showbizul din România, lucru care nu a întârziat să stârnească suspiciuni. Cei doi nu au anunțat oficial că s-au despărțit, însă situația actuală oferă indicii care duc în această direcție.

Răzvan Simion, în vacanță alături de fosta soție și copii. Lidia Buble a lipsit!

Ea și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie, fără ca Răzvan Simion să îi fie alături, iar acum, prezentatorul tv a plecat în vacanță alături de fosta soție și de copii. Lidia Buble a fost marea absentă, iar Răzvan Simion nu a oferit o explicație în legătură cu acest subiect.

Prezentatorul de televiziune a încărcat pe contul de instagram mai multe fotografii în care apare alături de prieteni, fosta soție și copii, imagini care au fost însoțite și de un mesaj: “Ne vedem doar pe teritorii neutre.”

Chiar dacă mulți s-au gândit deja la o posibilă împăcare între Răzvan Simion și fosta soție, acest lucru nu va putea fi posibil și asta pentru că Diana Simion are acum un alt iubit cu care se înțelege de minune. Mai mult decât atât, bărbatul are o relație bună și cu copiii iubitei sale, lucru pe care l-a confirmat chiar el.

“Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte”, a declarat iubitul Dianei Simion.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Răzvan Simion.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle, chemați de urgență la Londra. Ce le-a cerut regina?

Virgil Ianțu, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: Doar pentru că victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică…'

Cum arată dieta Oanei Roman? Uite ce mănâncă în fiecare zi pentru a topi kilogramele în plus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete