Răzvan Simion, fotografie dulce cu băiatul lui: „Fizic seamănă cu mine”

Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Matinalul de la Antena 1 este un bărbat extrem de elegant, cu șarm și plin de viață, mai ales de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, Daliana Răducan. 

Răzvan Simion are doi copii din prima căsnicie cu Diana: Ianca și Tudor. Ambii locuiesc împreună cu mama lor, însă unoeri își vizitează tatăl și petrec timp de calitate împreună. Mai mult decât atât, cei doi se înțeleg foarte bine cu actuala parteneră a tatălui lor.

Recent, Răzvan Simion a postat pe contul său de Instagram o fotografie dulce cu mezinul său în vârstă de 13 ani. Acesta a scris simplu „Noi' și l-a etichetat pe băiat în postare.

 

În primăvara anului 2021, Răzvan Simion a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete și a vorbit despre relația lui cu copiii. Matinalul de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani' are o relație foarte frumoasă cu Ianca și Tudor.

razvan simion fiicaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Copiii fac foarte bine. Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prietenii, nu are toate ustensilele cu care se dă. Acum strânge bani de motor. El seamănă mai mult cu Dani, deși fizic seamănă cu mine', a mărturisit Răzvan, la podcastul lui Mihai Bobonete.

Diana Simion și Răzvan Simion au divorțat în 2015 după un mariaj care a durat aproximativ 15 ani. La șase ani de la despărțire, ea s-a recăsătorit, iar actualul soț este Radu Biță. După doi ani de relație, fosta soție a lui Răzvan Simion a spus din nou „DA'. Însă marele pas nu a fost făcut decât după ce Ianca și Tudor l-au acceptat pe omul de afaceri din Timișoara în viața lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete