Răzvan Simion, dezvăluiri despre pretendenții fiicei sale: „Fac ca toți dracii”

Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Matinalul de la Antena 1 este foarte discret atunci când vine vorba despre viața personală, mai ales despre copiii lui.

Răzvan Simion are doi copii, Ianca și Tudor, din căsnicia cu Diana, femeia de care a divorțat în urmă cu ani de zile. Aceștia au crescut, fata va împlini în curând 18 ani, iar Tudor devine un adolescent în toată regula. Relația dintre ei este una extrem de apropiată, chiar dacă distanța le pune uneori piedici.

Ianca s-a transformat într-o adevărată domnișoară, este înaltă, poartă părul lung și a moștenit multe dintre trăsăturile fizice ale părinților ei. Tânăra e foarte activă în mediul online, în special pe Instagram. Acolo a dezvăluit că are iubit. Ce a declarat Răzvan Simion despre pretendenții fiicei sale? Ei bine, totul a fost contrar așteptărilor.

„Faptul că ți-au crescut copiii și problemele s-au schimbat. Se spune: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mai mari. Eu nu am avut nici probleme mici, nici probleme mari cu ei.

Acum e adevărat că avem în vară majoratul, avem chestii. Sunt incredibil de evoluat spiritual pentru ce mă gândeam eu că o să fiu. Sunt foarte docil, chiar aș putea spune, fără să fiu prost în a aprecia relațiile ei. Eu mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii, dar nu. Sper să mă țină chestii asta. Chiar ea mi-a zis că sunt surprinzător de calm', a povestit prezentatorul TV pentru EGO.ro.

În urmă cu ceva timp, Răzvan Simion și Ianca au mers împreună la Operă. Frumoasa domnișoară a dat dovadă de o eleganță desăvârșită și o frumusețe naturală spectaculoasă. Ianca a purtat o ținută de culoare galbenă compusă din pantaloni scurți și vestă. Mândru până la cer și înapoi, Răzvan Simion a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apărea alături de fiica sa, scriind mesajul: „Serile noastre la Opera…’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete