Răzvan Simion, declarație publică de dragoste pentru iubita Daliana: „Lucrurile ce ne despart…”. A fost ziua ei de naștere

Răzvan Simion a atras atenția cu cea mai recentă imagine postată în mediul online. Prezentatorul de la Antena 1 apare alături de iubita lui, care ieri și-a sărbătorit ziua de naștere.

Daliana Răducan și-a sărbătorit ziua de naștere pe 28 august. Cu această ocazie, Răzvan Simion i-a făcut o declarație publică de iubire. „20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart.

Altfel… milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La mulți ani, iubita mea!', a scris el în mediul online. La imaginea și mesajul postat, prezentatorul a strâns o mulțime de aprecieri și de urări, toți fanii i-au urat La mulți ani! iubitei lui, care e arhitect.

Daliana i-a răspuns imediat iubitului ei, cu un simplu „Te iubesc', dar imediat a venit și reacția fiicei lui Răzvan, care a uimit pe toată lumea. În mod surprinzător, Ianca și Daliana au o relație foarte frumoasă și puternică. Cel puțin asta dovedește mesajul adolescentei. „La mulți ani, prietena mea cea mai bună. Te iubim, iubim', a scris Ianca, iar Daliana a alintat-o imediat cu „inimioara mea'.

daliana-raducan-iubita-razvan-simionSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Povestea de iubire dintre Răzvan Simion și Daliana

Deși la început ei au dorit să-și țină relația departe de ochii curioșilor, lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă. Ulterior, ei au apărut tot mai des împreună, au făcut declarații și despre povestea lor de iubire.

Răzvan Simion a declarat că prima vacanța din Istanbul marchează începutul relației cu Daliana Răducanu. Cei doi au avut parte de momente pe care nu le vor uita. „Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre', a declarat prezentatorul de la Antena 1 pentru VIVA!.

Daliana Răducan este arhitect de design interior. Ea a făcut parte din echipa emisiunii „Visuri la Cheie’ difuzată la Pro TV, iar de câțiva ani lucrează pe cont propriu având un birou pe Strada Paris din București.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete