Răzvan Fodor se desparte de familie: ‘mi-aș fi dorit să nu pleci și să rămâi cu noi.’ Un bilet sfâșietor de rămas bun…

Celebra emisiune Asia Express difuzată de Antena 1 se află deja la sezonul 3 iar cei cooptați în acest sezon sunt: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

În mod evident, pentru toți cei cooptați în acest show, Asia Express va fi experiența vieții lor pentru că vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor fi nevoiți să își găsească singuri cazare și transport și vor îndeplini diverse misiuni pentru a putea avansa în cursă.

Răzvan Fodor se desparte de familie: ‘mi-aș fi dorit să nu pleci și să rămâi cu noi.’ Un bilet sfâșietor de rămas bun…

Concurenții sunt obligați să-și ia rămas bun de la familie și să pornească într-o aventură pe care n-o vor uita foarte ușor. Răzvan Fodor a postat un film pe pagina lui personală de facebook în care putem vedea biletul de adio pe care i l-a lăsat fiica lui pe o valiză. ‘Dragă tati, te iubesc foarte mult și vreau să te descurci, îți țin pumnii. Mi-aș fi dorit să nu pleci ci să rămâi cu noi….”

Pe contul de Instagram, Răzvan Fodor a recunoscut cât de greu îi este să se despartă de soție și fiică:„Asia Express România, uite ce mi-ai făcut! Mi se rupe inima', alături de o fotografie în care își îmbrățișează îndelung familia.

Razvan Fodor si familia

În sezonul 3 din Asia Express, Răzvan Fodor va face echipă cu bunul său prieten, chef Sorin Bontea. Acțiunea se va desfășura tot în Asia, însă „Drumul Comorilor' va trece prin Filipine și Taiwan.

Foto: Facebook

Citește și:

Cum a fost cucerită Rona Hartner de cel de-al doilea soț?

Actrița Charlize Theron se recuperează după trei operații suferite în urma unei accidentări pe platourile de filmare: „Viața mea este puțin copleșitoare'

Gabi Bădălău, declarație după divorțul de Claudia Pătrășcanu: „Începutul are şi un sfârşit. Eu …'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete