Răzvan Fodor, promisiune sinistră lui Sorin Bontea: „Când moare…”

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt foarte buni prieteni, iar telespectatorii au putut observa acest lucru când au participat împreună la Asia Express. Ei bine, actorul le-a mărturisit fanilor un lucru extrem de sinistru în ceea ce îl privește pe celebrul Chef.

În prezent, Sorin Bontea se află alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în Grecia pentru a filma o nouă emisiune, „Chefi fără limite', care va fi difuzată de Antena 1. Motiv pentru care a mers și el acolo pentru a-și vedea soția, care este prezentatoarea emisiunii.

Cu această ocazie, el s-a întâlnit și cu amicul său, bucurându-se de revedere. Cu un simț al umorului deosebit, Răzvan Fodor le-a spus fanilor săi că ar vrea ca atunci când Sorin Bontea va înceta din viață el să-l conducă pe ultimul drum.

„Deci ăsta când moare eu îl car, bine asta peste 40 de ani', a spus Răzvan Fodor pe rețelele de socializare.

Răzvan FodorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Răzvan Fodor și Irina, „soți la cuțite'

Răzvan Fodor și soția sa formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Cei doi au o fetiță împreună și par a fi la fel de îndrăgostiți ca la început. Cu toate acestea, ca în orice cuplu, mai există și mici dispute. Una dintre acestea fiind chiar în Grecia, actorul reproșându-i soției sale că nu l-a așteptat cu ulei de măsline așa cum a cerut. Bineînțeles, discuția lor a fost doar pentru amuzamentul fanilor, nicidecum una serioasă.

„Soțul și dorințele lui. A venit de acasă să-mi facă o surpriză, cu toată dragostea la pachet și cu toate cele. Și acum mă bate la cap, în fiecare oră îmi spune că nu i-am luat ulei de măsline și că până la sfârșitul proiectului să mă descurc și eu de niște ulei de măsline ca să duc acasă.

El a venit pe dragoste, dar tot pe casnic cumva, să avem ulei de măsline, să tragă și el ceva la tigaie. Unde să bag uleiul de măsline? Niște argintărie, un rimel, un cercel, n-ai fi zis că-mi cumpăr, nu, să vin cu un calup de feta și ulei de măsline. Taci, taci!', a povestit Irina Fodor pe pagina sa de Instagram.

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete