Răzvan Botezatu vrea să se căsătorească cu iubitul lui: „Sper să îmi dea și mie inelul”

De ceva timp, Răzvan Botezatu are o relație cu un bărbat pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Fostul prezentator de la Antena Stars își dorește să se căsătorească cu iubitul lui.

Răzvan Botezatu are o relație cu un bărbat care este mai mare decât el cu 2 ani. Fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' își dorește să se căsătorească, însă așteaptă inelul de la iubitul lui. Fostul prezentator speră ca într-o zi să fie cerut în căsătorie, pentru că se vede alături de partenerul său până la sfârșitul vieții.

„Iubitul meu este o persoană calmă, iar eu sunt o persoană care mă enervez mai repede prin urmare este un echilibru între noi doi. I-am zis că dacă este să ne mutăm împreună trebuie să facem două dormitoare, două băi.

Eu sper ca iubitul meu să îmi dea și mie inelul, în viitorul apropiat, simt că este persoana cu care aș putea să îmi petrec tot restul vieții. Chiar îmi doresc să mă căsătoresc cu el din tot sufletul meu.

Simt că el este omul cu care mă potrivesc cel mai bine. Eu îi tot zic când îmi dea acel inel de logodnă și el îmi spune «lasă-mă domle că nu îți trebuie ție așa ceva, ce îți trebuie ție?». 

Cred că este o chestie psihică să știi că ești cu cineva oficial. El nu este cu lucrurile astea. Eu sper ca printr-o vacanță să se pună în genunchi și să îmi zică «gata, te iau»', a spus Răzvan Botezatu pentru click.ro.

razvan-botezatu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta spune că iubitul lui nu are conturi pe rețelele de socializare și nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor. Răzvan Botezatu a povestit că partenerul său are o afacere care îi merge foarte bine.

„Lui nu îi place să apară, el nu are nici Instagram, nici Facebook, nu are rețele sociale. Este puțin mai mare decât mine cu vreo doi ani, are o afacere prosperă', a mai spus Răzvan Botezatu, pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete