Războiul continuă între Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu

Acum mai bine de două luni, un scandal imens s-a iscat între două cântărețe celebre de muzică populară, Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. Deși au împărțit scena împreună mulți ani la rând, cele două și-au aruncat vorbe grele.

Conflictul a pornit din cauza unor declarații pe care Saveta Bogdan le-a făcut despre Elena Merișoreanu. În cele din urmă cele două au îngropat securea războiului. Ele au recunoscut că au fost prinse într-un cerc vicios creat de colega lor, Maria Dragomiroiu. Mai mult decât atât, au apărut noi acuzații grave la adresa artistei.

Saveta Bogdan a susținut că Maria Dragomiroiu a împins-o în acest scandal cu Elena Merișoreanu ce a luat proporții nedorite, mergând la emisiunea lui Cătălin Măruță. Ulterior, aceasta a apelat-o pe Elena Merișoreanu pentru a-i prezenta scuze. De asemenea, cântăreața susține că mama sa i-a apărut în vis și i-a spus să renunțe la ceartă.

„Am picat la mijloc că proasta! Maria Dragomiroiu m-a pus să spun că Elena e divorțată de soțul ei! Ea m-a trimis să spun în emisiune și după aceea nu a mai recunoscut. Am căzut ca proasta în plasa Mariei.

Mama mi-a venit în vis și mi-a zis să nu mă cert, să plec capul. De-aia am venit acum să-mi cer scuze de la Elena', a declarat în fața telespectatorilor Saveta Bogdan.

Întregul conflict a pornit de la o provocare lansată Savetei Bogdan de Cătălin Măruță. Aceasta trebuia să răspundă la câtreva întrebări despre Elena Merișoreanu. Aceasta din urmă, supărată nu a declarat că acest comportament al Savetei este unul deplasat și că în tinerețe ar fi dansat la bară.

„Foarte dezamăgită sunt. E comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa… Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste.', a replicat Elena Merișoreanu.

Cu toată părerea de rău a cântăreței Saveta Bogdan, Elena Merișoreanu a declarat că poate trece peste acest episod, însă nu poate uita. Mai ales că întreaga sa familie a fost afectată, iar soțul ei se afla în spital în momentul izbucnirii conflictului.

„Eu sunt creștină și Dumnezeu ne-a învățat să iertăm. Dacă Maria Dragomiroiu ți-ar fi spus să te arunci în fântână, te aruncai? Te iert, dar nu pot să uit! Familia mea e foarte revoltată. Atunci soțul meu era în spital cu Covid, cu plămânii 80% afectați, și s-a supărat foarte rău când s-a auzit că noi am fi divorțați', i-a spus Elena Merișoreanu Savetei Bogdan, la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete