Rasfat de martie la HAPPY baby DAY

ZepterEditia de martie a HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun a fost una plina de momente de rasfat. Am inaugurat „oficial” sezonul de primavara, am vorbit despre alimentatie sanatoasa cu partenerii nostri de la Zepter, am asistat la demonstratii culinare in direct si am degustat delicioase frigarui de legume, pregatite in vase Zepter.

In plus, 3 dintre participanti au fost fericitii castigatori ai tombolei avand ca premii produse Zepter.

Specialistul dermatolog din partea Dove, dr. Carmen Curea, ne-a vorbit despre ritualul de ingrijire a bebelusilor, indicand produsele cosmetice potrivite pentru ei si beneficiile celui mai delicat sapun Dove, special creat pentru pielea sensibila – Dove Extra Sensitive.

Psihologul Cristiana Haica ne-a amintit apoi ceva ce multe dintre noi uitam, si anume ca, inainte de a fi mame, suntem femei. „4 ore de zi pentru noi insene” este tema/provocarea pe care Cristiana ne-a lansat-o, si am plecat de la HBD cu intentia de a ne acorda mai multa atentie.

Dr. Carmen Curea
 
HAPPY baby DAY, Dove, trandafiri
 

Toti participantii au primit cadouri oferite de Zepter si Dove (care a pregatiti atat produse pentru copii, cat si seturi de ingrijire Dove, insotite de un superb trandafir alb), dar si un voucher-cadou la Miniblu, precum si reduceri speciale, acordate pentru HAPPY baby DAY de catre magazinele partenere AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

HAPPY baby DAY

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri