Raoul, declarații neașteptate la adresa Mirabelei Dauer chiar de ziua ei de naștere: „E posesivă, egoistă și răzbunătoare”

Raoul a fost invitat recent în emisiunea „La Măruță' unde a făcut declarații neașteptate la adresa colegilor lui de breaslă. A vorbit despre Mirabela Dauer chiar în ziua în care artista a împlinit 74 de ani.

Cântărețul Raoul, cunoscut pentru vocea lui, dar și pentru relația apropiată de prietenie pe care a avut-o, pe vremuri, cu Mirabela Dauer, a fost provocat de Cătălin Măruță la rubrica „Sosurile iuți'.

Prima întrebare a adus și prima declarație surprinzătoare, dar totuși extrem de directă: Vica Blochina, Celia și o interpretă din Serbia sunt doar trei dintre femeile din showbizz care i-au făcut ochi dulci, de-a lungul timpului. Fără să stea pe gânduri, Raoul a completat și cu un detaliu picant: „Vica Blochina m-a și pupat pe gură, într-o emisiune'.

Fulgy și Bianca Drăgușanu sunt doar două dintre vedetele pe care atunci când Raoul le vede, vrea să închidă televizorul. De ce i-a numit chiar pe ei, a continuat tot artistul: „S-au detaliat ei suficient ca să nu mai țin televizorul deschis'.

Ce declarație a făcut Raoul despre Mirabela Dauer

Ceea ce a urmat a făcut referire chiar la Mirabela Dauer, cea care i-a fost alături ani de zile pe scenă și cea care a împlinit pe 9 iulie 74 de ani. Întrebat care ar fi trei defecte ale cântăreței, acesta a spus: „posesivă, egoistă și răzbunătoare' și chiar a ținut să precizeze că ea ar fi cea pe care ar alege să o arunce în apă, la rechini, dacă așa s-ar putea salva din mijlocul oceanului pentru a ajunge pe o insulă din apropiere, din postura de naufragiat. Chiar dacă motivația a fost una care a dus spre un compliment: „Mirabela se poate descurca în orice situație', este clar că relația lor de prietenie s-a încheiat definitiv. Motivele nu au fost aflate, iar artistul nici nu a dorit să le prezinte în emisiune.

Nici prietenul lui, Fuego, nu a scăpat de vorbele aprige ale lui Raoul atunci când a fost provocat să-i numească 3 defecte. 'Introvertit, extrovertit când e cazul și moale… însă toate l-au făcut să fie ce este astăzi'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete