Randi, cel mai râvnit burlac din România, gata de însurătoare

Randi, unul dintre cei mai râvniți burlaci din România este pregătit să se căsătorească. El a vorbit mai mult ca oricând despre acest lucru și a mărturisit care sunt criteriile pe care le urmărește la cea care va putea fi partenera sa de viață.

De-a lungul timpului, Randi a mai adus în discuție tema căsniciei, însă acum pare a fi mai pregătit ca oricând. Artistul i-a oferit nepotului său un interviu în care a mărturisit că vrea să își întemeieze o familie, însă nu ar putea spune când se va întâmpla.

Randi este singur, deși are toate calitățile pe care și le-ar putea dori o femeie. Motivul pentru care nu are o parteneră sunt standardele sale ridicate. El nu a descris femeia ideală, însă își dorește ca cea care va fi lângă el pe acest drum să-l iubească pentru ceea ce este el ca om, nu din interes. Așadar, pentru a-l vedea la casa lui pe Randi, mai întâi trebuie să găsească femeia de care să se îndrăgostească până peste cap, iar ea să-l iubească la fel.

„Când mă însor? Nu știu exact când mă însor. Dacă nu te îndrăgostești nu poți să te însori, că altfel o faci doar pe interes. Nu știu exact când o să mă îndrăgostesc, dar știu că o să se întâmple asta la un moment dat', a răspuns Randi în cadrul unei emisiuni TV.

Așa cum spuneam mai sus, artistul a mai vorbit despre posibilitatea de a renunța la burlăcie, însă este singur de mai bine de opt ani și se pare că jumătatea lui încă nu s-a găsit. Cu toate acestea, planurile lui sunt mărețe și își dorește o familie numeroasă.

„Anul ăsta se fac 8 ani de când sunt singur. Acum ceva vreme am decis că nu mai vreau să îmi pierd vremea cu persoane cu care nu am chimie. Dacă știam cum e femeia perfectă era plin de copii pe aici. Comportamental să fie o doamnă. Mi-ar plăcea o familie numeroasă. Poate nici nu am căutat-o, e un mister, o nebuloasă. Și o relație de iubire cu adevărat se poate întâmpla doar între doi oameni maturi. Pentru că restul nu este iubire, ci o euforie de moment. Când o să fie momentul și o să fiu și eu pregătit, poate o să se întâmple', a mai spus artistul în cadrul altui interviu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete