Prezentatoarea de la Pro TV a amânat nunta cu iubitul. Ce se întâmplă după 10 ani de relație?

Ramona Păun, căci despre ea este vorba, trebuia să se căsătorească cu Cosmin Mihăiță, însă au amânat nunta care urma să aibă loc în Belgia, acolo unde el a cerut-o în căsătorie. Cu toate acestea, ei continuă să formeze un cuplu.

Chiar dacă nu s-au căsătorit încă, Ramona Păun și Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță, sunt foarte fericiți împreună după 10 ani de relație. În emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, ea a dezvăluit că nunta nu au anulat-o, ci au amânat-o.

„Nu s-a anulat, s-a amânat. Cum să nu existe? (n.r. dragoste). Au fost multe impedimente, dar important e că nu am abandonat lupta, Viața e o luptă! Prima dată a fost pandemia de vină, când eram destul de aproape, de petrecere, parcurseserăm mulți pași și cum știm cu toții s-a produs inevitabilul, dar asta nu ne împiedică să ne petrecem timpul împreună, să ne iubim în continuare, dar o să se întâmple, acum facem tactica de joc. Am schimbat strategia de joc.

Eu iubesc petrecerile intime', a declarat ea la Pro TV.

În aceeași emisiune, ea s-a lăudat și cu talentul în bucătărie. „Sunt talentată în bucutărie, dar nu foate, că altfel mă duceam la Masterchef și renunțat la știrile din sport. Mă descurc! Adică încă e în viață Cosmin', a mai spus Ramona Păun.

ramona-paun-si-iubitul-cosmin-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Ramona Păun, declarații despre cariera ei în televiziune

Într-un interviu pentru unica.ro, ea a spus: „Nici nu știu când au zburat atâția ani, n-am simțit nicio secundă că aș avea nevoie de o schimbare. Fiecare numărătoare inversă de la Știri îmi activează entuziasmul pentru profesia asta, așa că nu mi-a trecut prin cap să fac altceva. Încă mă simt în formă și sper să mai pot fi la linia de start în fața camerei mulți ani (n.r. zâmbește)'.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete