Ramona Păuleanu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul nașterii gemenilor: „Am născut la stat…”

Ramona Păuleanu s-a retras din activitate, având o sarcină gemelară și predispusă unor complicații. Din nefericire, cei doi bebeluși s-au născut prematur. Prezentatoarea postului de televiziune din Pache Protopopescu a născut o fetiță și un băiat, iar micuțul încă se luptă pentru supraviețuire în spital.

Frumoasa mămică le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare clipele grele prin care a trecut și ce s-a întâmplat, de fapt, în sala de operație. Micuții s-au născut la doar șapte luni într-un spital de stat din Capitală.

Prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV are numai cuvinte de laudă la adresa personalului medical care i-a fost alături și le este recunoscătoare pentru tot ajutorul oferit. Perioada imediat următoare nașterii a fost devastatoare, mai ales că Ramona s-a întors doar cu fetița acasă, băiețelul luptându-se și acum pentru viață.

„Unde am născut? Este cea mai frecventă întrebare pe care o primesc și vă înțeleg de ce. Am născut la stat, la «Filantropia». A fost cea mai bună alegere, deși am fost urmărită în privat, pentru că aveam sarcină cu risc de prematuritate. Toate recomandările spre sistemul public s-au axat: «Filantropia» sau «Giulești», pentru că au pus la punct secții bune de terapie intensivă neonatologică, în cazul în care nășteam mai repede, dar nimeni nu prevestea că atât de repede.

Ziceam în prima postare că sistemul l-a salvat și l-a prăpădit, în egala măsură. Sunt convinsă că așa este. Nașterea în sine a fost extrem de complicată, iar copilașii nu știu ce șanse ar fi avut în altă parte', a mărturisit Ramona Păuleanu pe una dintre rețelele de socializare.

Prezentatoarea rubricii Meteo este profund recunoscătoare medicilor și asistentelor din Maternitatea Filantropia pentru modul în care au empatizat și au asigurat-o că totul va fi în regulă.

„Așa că am o adâncă recunoștință pentru medicul care m-a operat, doamna doctor Panaitescu, dar și pentru anestezist, doctorița Bobocea, pentru toți cei care au fost în sala aceea și m-au încurajat și vorbit cu mine tot timpul. M-au mângâiat și mi-au repetat încontinuu, în toate zecile de minute în care am stat acolo, în timp ce intrasem în șoc hemoragic, că o să fie bine.

Recunoștința mea se îndreaptă și spre personalul de la terapie intensivă și secția de prematuri. Nu pot evalua, profesional vorbind, modul cum mi-au tratat copilașii. Pur și simplu pentru că nu mă pricep. Dar i-am simțit tot timpul în siguranță și am avut încredere în deciziile lor, dovadă că cei mici evoluau lent, dar favorabil', a mai scris vedeta.

Ramona PauleanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ramona a mai declarat că a stat internată două luni, timp în care nu a putut ieși deloc din spital. Asistentele care i-au fost alături i-au oferit o mulțime de exemple în care copilașii au luptat și au ieșit sănătoși din spital, astfel dându-i speranțe că și micuții ei vor fi bine.

„Uman însă, empatic, sunt oameni cu suflet mare. Venită cu idei preconcepute și pregătită să înfrunt priviri obosite, sictirite și reci, am simțit, din contră, empatia, blândețea, dedicarea și grija lor. În jurul suferinței teribile care se ascunde între pereții acelui spital s-a format o mică familie, asta am simțit.

Lucru extrem de important pentru niște femei îngenuncheate de durerea de a-și vedea copilașii la terapie intensivă, de griji, de naștere în sine. Am stat două luni acolo. Închisă. Două luni în care nu am mers nici măcar până la poartă spitalului.

Iar în aceste două luni, am purtat conversații interminabile cu asistentele de acolo, care tot timpul mi-au insuflat încredere, optimism, m-au încărcat pozitiv povestindu-mi zeci de cazuri de copii care au ieșit de acolo bine, sănătoși', a mai povestit Ramona.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete