Ramona Păuleanu de la ProTV, mămică de gemeni. Unul dintre ei încă se află în spital: „A fentat de 3 ori moartea”

Ramona Păuleanu a anunțat la începutul anului, în direct, la Știrile Pro TV că va deveni mămică. Frumoasa prezentatoare a fost dată de gol chiar de colega ei, Andreea Marinescu.

La scurt timp după marele anunț, prezentatoarea postului de televiziune din Pache Protopopescu s-a retras din activitate, având o sarcină gemelară și predispusă unor complicații. Din nefericire, cei doi bebeluși s-au născut prematur. Ramona Păuleanu a născut o fetiță și un băiat, iar micuțul încă se luptă pentru supraviețuire în spital.

Prezentatoarea TV a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare unde a povestit despre perioada grea prin care a trecut și prin ce încercări este nevoită mai mai treacă și acum la cinci luni de la naștere.

„Am tot amânat momentul ăsta, sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată că timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil că așa a fost să fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era intr-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viață când mi-au clănțănit dinții în gură de frică.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.

Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui. Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine. Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta. Că aș da orice să-i pot lua suferința.

Că ochii lui mi s-au întipărit în suflet. Că m-aș arunca deasupra lui, că m-aș transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate. Că am blamat soarta, sistemul, că m-am autoblamat, că n-am putut să încetez să mă întreb de ce eu. Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă să nu fii. Și numai copil să nu fii, aș adăuga eu, când în loc să îl bucurăm, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brațe și să-l iubim, el este într-un spital și nu cunoaște altceva.

Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă să nu fii. Și numai copil să nu fii, aș adăuga eu, când în loc să îl bucurăm, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brațe și să-l iubim, el este într-un spital și nu cunoaște altceva.

Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul ăsta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu', a fost mesajul cutremurător postat de Ramona Păuleanu pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete