Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Nu mai vorbesc de mult timp: „Nu ne-am certat”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu am fost împreună un an de zile, dar se pare că acum cei doi nu mai vorbesc. Într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta de la Antena 1 a explicat că e și fostul iubit nu s-au certat, însă s-au distanțat. Culmea, totul se întâmplă la doar câteva luni de când s-au logodit.

Cei doi s-au despărțit recent și nu au mai comunicat deloc în această perioadă. Asistenta TV nu știe nimic despre campionul motociclism. „Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face.

Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment. Mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an', a spus Ramona Olaru la Antena Stars.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit după un an de relațieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ea nu s-a ferit și a vorbit și despre o posibilă împăcare cu Cătălin Cazacu. „Dacă se întoarce, eu sunt aici. Dacă se rezolvă niște lucruri și lucrurile funcționează așa cum ne dorim, bineînțeles că îi dăm înainte, dacă nu… nu. Nu e absolut deloc furie. Sunt vreo 5 etape în momente de genul acesta: furie, supărare, frustrare, acceptare… Eu acum sunt în stadiul de acceptare.

Nu m-a supărat și nici eu pe el. Nu știu dacă vom face sărbătorile separat. Eu mă pregătesc pentru vacanță împreună cu prietenii mei', a încheiat vedeta interviul pentru emisiunea „Xtra Night Show'.

În vară, în vacanță în Grecia, Ramona Olaru a primit inelul de la Cătălin Cazacu, El a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete