Ramona Olaru s-a pus bine cu viitoarea soacră. Cătălin Cazacu: „Mă sună mama să…”

Ramona Olaru face parte din echipa emisiunii matinale „Neatza cu Răzvan și Dani' de foarte mulți ani. De-a lungul timpului, aceasta a reușit să se facă plăcută publicului datorită firii ei energice și mereu cu zâmbetul pe buze.

Ramona Olaru a avut câteva relații care nu au funcționat, însă frumoasa „vecină' a lui Răzvan și Dani nu și-a pierdut speranța că va întâlni pe cineva care va fi pe placul ei și o va completa. După ani lungi de prietenie, blondina și-a deschis inima în fața lui Cătălin Cazacu.

Recent, Cătălin Cazacu a fost invitat în emisiunea lui Măruță și a declarat că mama sa o place pe Ramona și ori de câte ori îl sună întreabă de ea. Campionul la motociclism a fost de-a lungul timpului un crai și a avut în jurul său femei frumoase, însă se pare că Ramona îl va face să renunțe la burlăcie.

„Mă sună mama să mă întrebe ce fac eu și iubita. Pentru ea e ciudat că m-a știut toată viața frunză în vânt. Când am plecat i-am zis… Ramona, te pup și te iubesc', a mărturisit Cătălin Cazacu la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cei doi se cunoșteau de foarte mult timp, însă erau implicați în alte relații. Acum Ramona și Cătălin formează un cuplu apreciat de foarte mulți fani și potrivit spuselor celebrului motociclist, povestea lor de dragoste poate ar putea trece la următorul nivel, deși în urmă cu ceva timp Cătălin a declarat că nu renunță la celibat.

„Ramona, am primit binecuvântarea. A venit avalanșa peste noi în dimineața asta. Știe că am venit la tine, Teo. E un lucru nou pentru mine. Eu o iau și mâine, dar nu mă ia ea. Nu știu ce să zic, am înțeles că odată cu trecerea timpului, te comporți diferit.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. (…) Am călcat în străchini până la vârsta asta, încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum', a declarat celebrul motociclist la „Teo Show'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete