Ramona Olaru: “Plâng atât de mult când nu mă vede nimeni…”

Ramona Olaru, frumoasa de la Neața, a răspuns întrebărilor noastre, cu sinceritate și emoție, așa cum se prezintă în fiecare dimineață în fața telespectatorilor, care de ceva timp, o urmăresc pe Ramona cu mult interes…

DSCF2985SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Frumusețea și farmecul ei nu au trecut neobservate, iar aprecierea și succesul nu s-au lăsat așteptate. Dar Ramona Olaru a vrut să arate tuturor că toate acestea valorează puțin fără ambiție, talent și seriozitate.

„Frumoasa de la Neața' – iată un apelativ cu care ești obișnuită. Mi-am propus să privesc dincolo de aparențe, așa că vreau îmi spui cine este Ramona Olaru când nu apare la TV?

Când nu apare alături de Răzvan, Dani şi restul colegilor, Ramona este aceeaşi, ca personalitate, însă ca înfăţişare puţin diferită. Şi mă refer aici la faptul că atunci când nu sunt pe TV, prefer să nu mă machiez, să îmi prind părul într-un coc lejer în vârful capului şi să adopt o ţinută lejeră, chiar sport.

Cu siguranță, „Neața' este proiectul tău de suflet și rampa de lansare. Vreau să știu dacă ți-ai imaginat vreodată parcursul acesta… Ți-ai propus să lucrezi în televiziune?

Prima dată am urmărit Neatza când aveam…. 15 ani! Atunci am avut televizor acasă şi antenă să prindem Antena 1. Mă uitam la Neatza şi încercam să aflu pe unde se intră în televizor ca să ajungi lângă băieţii ăia doi. Timpul a trecut… anii au trecut şi eu tot nu aveam planuri în viaţă. Aşa că am mers odată cu valul şi am ajuns aici! Nu pot decât să fiu recunoscătoare că fac parte din proiectul ăsta, din familia asta, mai degrabă, şi profit de ocazie să le mulţumesc telespectatorilor, în numele întregii echipe că la rândul lor ne fac dimineţile mai frumoase, atunci când primim rezultatele de audienţă.

Ești o prezență mereu veselă și ai un vibe optimist care trece sticla, cum se spune… Ai, totuși, momente în care te simți copleșită? Cum reușești să le gestionezi?
Sunt zodia Rac, plâng atât de mult când nu mă vede nimeni, că nici nu îţi poţi imagina! Sunt un om definit de emoţit şi la rândul meu pun emoţie / suflet în absolut orice. Am crescut într-un mediu nu tocmai perfect, aşa că mă afectează orice dezamăgire.

Știm că ai două plăceri vinovate: make-up-ul și moda. Mai ai și alte pasiuni?

Dar makeup-ul şi moda nu sunt pasiuni, sunt nevoi! Acum pasiunea principală este să-i mănânc zilele lui Cătălin…:)))) Acum fie vorba între noi, copil sărac fiind, nu am dezvoltat pasiuni în domenii importante. Doar îmi place să dansez singură prin casă, îmi place să joc fotbal cu băieţii sau tenis de picior şi îmi place la maaaaaximum să conduc!

Ai o siluetă de invidiat și un aspect impecabil. Faci eforturi pentru a le menține?

Doamne, nu! Nu fac niciun sport, mănânc orice vreau, când vreau! Dar acum vine partea interesantă … Am fost la sapă şi la munca la câmp toată viaţa, aşa că m-am dezvoltat armonios… rămâne de văzut dacă odată cu trecerea timpului voi mai putea susţine prima afirmaţie.

Chiar dacă acum te declari împlinită pe plan sentimental, ai suferit și dezamăgiri în trecut. Ce sfat i-ai da Ramonei de atunci?

Sincer, i-aş spune să facă aceleaşi lucruri, să trăiască fiecare moment exact aşa cum le-a trăit pe toate, pentru că doar aşa va ajunge să înveţe şi să se înţeleagă pe ea şi pe ceilalţi!

Dacă ar fi să analizezi evoluția ta, ești mulțumită de punctul în care ai ajuns?

Pfoaaa, nici nu visam vreodată nivelul ăsta! Mulțumită e puţin spus, dar merci că mi-ai amintit, că aşa îmi mai iau şi eu câteva momente să îmi mulţumesc mie, lui Dumnezeu şi oamenilor pe care i-am întâlnit pe drumul ăsta frumos până aici!

Text: Beatrice Butaru
foto: Antena 1

Citeste și:

Teo Trandafir: Visul multor tineri care pornesc în televiziune este să citească un prompter…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje