Ramona Olaru, dezvăluire inedită după despărțirea de Cuza: „Să-și plângă morții”

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate asistente TV din România. Ea debordează de energie și este mereu cu zâmbetul pe buze chiar dacă în sufletul ei au loc o mulțime de schimbări sau are un program extrem de încărcat.

Ramona Olaru a făcut parte din echipa emisiunii „Splash! Vedete la apă', iar acum a revenit pe micile ecrane în noul sezon al matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani'. Dacă pe plan profesional, lucrurile par a funcționa foarte bine, pe plan personal nu traversează chiar o perioadă fantastică.

Frumoasa asistentă a matinalilor a trăit o poveste frumoasă alături de membrul trupei Noaptea Târziu. Ea și Cuza au avut parte de o relație cu suișuri și coborâșuri care din păcate au condus către despărțire.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ramona Olaru s-a abținut în a oferi detalii despre acest lucru până acum, însă din cauza numeroaselor mesaje pe care le-a primit de la diverși oameni, blondina s-a decis să împărtășească cu fanii săi ceea ce trăiește în prezent.

„În sfârșit a venit momentul pe care, probabil, mulți dintre voi l-ați așteptat de mult timp. Și anume, da, sunt o persoană singură în acest moment. Din păcate, lucrurile n-au funcționat așa cum am fi sperat de-a lungul acestei relații, spun toate lucrurile acestea, în sfârșit, pentru că de fiecare dată s-au interpretat și s-au scris tot felul de chestii total aiurea și total pe dinafară față de cum s-au întâmplat.

Și mai spun acest lucru pentru că dacă nu funcționează un lucru și dacă n-ai liniște, și dacă nu găsești exact ce ai nevoie, atunci este mai bine și mai liniștit pentru ambele părți separarea.

Pe de altă parte, este perfect normal după ce s-a produs un astfel de lucru, să-și găsească liniștea, fericirea și așa mai departe. De ce am spus asta? Sunteți foarte mulți, fie că mă cunoașteți, fie că nu mă cunoașteți, care aveți gânduri, intenții bune, să-mi trimiteți print screen-uri sau poze sau filmulețe cu faptul că el are pe altcineva sau e cu altcineva, nu știu când, nu știu cum, e ok, e normal. Fiecare are nevoie de o perioadă să-și plângă morții, cum ar spune un prieten de-al meu.

În cazul asta, situația să se refacă. Așa că rugămintea este să nu mai faceți asta chiar dacă ne cunoaștem, chiar dacă nu ne cunoaștem, pentru că fiecare își va rezolva lucrurile în felul lui și va găsi o modalitate să fie ok si asta nu ajută. Cred că este suficient acum', a mărturisit Ramona Olaru pe contul său de Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete