Ramona Olaru a recunoscut. După doar 4 luni, vedeta a dus relația cu noul iubit la un alt nivel: “Cam din prima lună de relație am…”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

A trecut printr-un divorț, dar a reușit să treacă rapid peste ruptură, iar acum iubește din nou. Ramona Olaru, asistenta matinalului “Neatza cu Răzvan și Dani”, a recunoscut. Deși ea și noul iubit sunt împreună doar de 4 luni, relația lor evoluează rapid și deja a ajuns la un alt nivel. 

Ramona Olaru și Cuza, membru al trio-ului Noaptea Târziu, trăiesc de patru luni o frumoasă poveste de dragoste. O vreme au refuzat să se afișeze în public, însă acum, cei doi au mers împreună la Premiile TV Mania, confirmând că relația lor este una cât se poate de serioasă.

Ramona Olaru a recunoscut. După doar 4 luni, vedeta a dus relația cu noul iubit la un alt nivel: “Cam din prima lună de relație am…”

Dacă multe persoane se așteptau ca după divorț Ramona Olaru să fie mai rezervată în privința relațiilor amoroase, ei bine, vedeta a fost deschisă cu privire la acest subiect. Are o nouă relație care evoluează rapid și a recunoscut că încă din prima lună atât ea, cât și iubitul ei, Cuza, au decis că este momentul să facă cunoștință cu părinții. Deși au bifat o etapă importantă, vedeta nu se grăbește atunci când vine vorba despre căsătorie.

“Viața mea e minunată, viața mea mereu a fost minunată. Eu văd binele în orice situație. Dacă s-a întâmplat treaba asta cu divorțul, s-a întâmplat că așa a trebuit să fie. Pentru că toate se întâmplă cu un rost în viață. Și sunt foarte bine. Da, tot timpul o să cred în instituția căsătoriei și o să mi-o doresc în continuare. Ar trebui să facem lucrul acesta, să ne bazăm tot timpul pe cineva, să avem pe cineva lângă noi. Actele poate nu contează, dar să ai acolo pe cineva. Ce rost are să-mi dea inelul? Suntem bine așa. De sărbători petrecem în familie, la ai mei, la ai lui, și poate după aceea să plecăm în vacanță. Da, ne-am cunoscut părinții cam din prima lună de relație. Ne place siguranța, am observat că amândurora ne place siguranța și atunci a trebuit să trecem și la pasul acesta încă de atunci, de la început.”, a spus Ramona Olaru, potrivit libertatea.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ramona Olaru și Cuza.

Foto: facebook, captură libertatea

Citește și:

Andreea Bănică, de urgență cu fiul ei la doctor: Mă termină psihic când…' Ce a pățit micuțul?

Tily Niculae, din nou însărcinată! A dat vestea cea mare chiar de ziua ei: Stau, mă uit în oglindă și mă minunez. Eu știam că minunile există.'

A vizitat Palatul Kensington și a plecat cu un „suvenir'! Ce a furat această cântăreața din locuința ducilor de Cambridge și cum au reacționat aceștia?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete