Raluka, imagini cutremurătoare de pe patul de spital. Fanii au reacționat: „Altceva în afară de COVID”

Raluka este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Recent, aceasta și-a alertat urmăritorii de pe rețelele de socializare, postând imagini cu ea de pe patul de spital.

Numărul cazurilor noi de Covid-19 crește de la zi la zi, iar situația este cu adevărat îngrijorătoare. În acest context, Raluka și-a pus pe jar fanii postând câteva imagini din spital, având mască de oxigen atașată. Zilele trecute o cunoscută vedetă, Alina Pușcău, s-a infectat cu varianta Delta și a ajuns la Terapie Intensivă, iar acum Raluka a transmis un mesaj cutremurător.

Cu toate acestea, imaginile nu au fost decât o alarmă falsă, faimoasa artistă pregătind un nou proiect și având în vedere că în fluxul de fotografii din Feed apare și Juno, este mai mult ca sigur vorba despre o viitoare colaborare.

„Ori la bal, ori la spital. Rămâne competiție', a scris Raluka în descrierea imaginilor.

JunoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În secțiunea de comentarii, urmăritorii artistei au lăsat o mulțime de comentarii. Unii dintre ei le urau sănătate, alții o blamau crezând că ia în derâdere situația sanitară actuală.

„Machiat, aranjat la ati. Hai că nu e rău. Mai rău am ratat când am născut. Campanie, campanie, dar nu ne luați de prosti. Păcat că vă vindeți voi pentru asta!', „Mai există în lumea asta și altceva în afară de COVID. Sunteți terminați psihic, vedeți ceva legat de spital, și gata, răbufniți', „Bine că ai apucat să îți faci părul. Coafura rezistă…', „Sănătate multă', sunt câteva dintre mesajele primite de la fani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete