Raluca Pastramă, soția lui Pepe, e din ce în ce mai stilată…

Cât de frumoasă este soția lui Pepe și cât de frumoși sunt împreună. Acum 8 ani, Pepe îi spunea „DA' Ralucăi în fața ofițerului stării civile, iar de atunci construiesc împreună o căsnicie frumoasă. Startul în viață l-au primit de la Andra și Cătălin Măruță, iar motivele pentru care continuă să trăiască frumos sunt cele două fetițe pe care le au și dragostea care-i leagă.

Și, pentru că tot vorbeam despre dragoste, toată lumea a observat cât de frumoasă este soția lui Pepe în ultimul timp…. Are 29 de ani și un stil de viață sănătos, cu ore regulate de sport și o alimentație ca la carte. Sigur că și atenția soțului este foarte importantă, iar artistul este perfect conștient de acest lucru. Pepe adoră să-și vadă soția fericită și oricând are ocazia o „fură' pentru câteva zile și o duce departe de agitația cotidiană. De data aceasta, cei doi au ales să plece la Barcelona, în orașul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Raluca Pastramă, soția lui Pepe e din ce în ce mai frumoasă…

'Mi-am dat seama că vreau să formez un cuplu cu ea atunci când am cunoscut-o mai bine în Spania și când am dormit ca frații și ne-am întors ca frații. Am constatat că e altfel decât restul. (…). Frumusețea relației noastre este că eu am simțit de la început că nu își dorește să iasă în față, nu își dorește să apară… Raluca se ocupă de grădiniță, ea și-a dorit să aibă ocupația ei, nu a vrut să fie soția lui Pepe și atât. Cred că orice femeie își dorește asta și cred că orice bărbat își dorește așa ceva. Altfel, ar sta acasă și m-ar toca pe mine la cap. I-am oferit tot suportul logistic și financiar, iar în momentul de față nu că mă face mândru, sunt super-mega-încântat și fericit de cum funționează lucrurile', a povestit de curând Pepe.

Foto: Libertatea, Viva.ro, Facebook

Citește și:

Kate Middleton, un nou exemplu de eleganță și rafinament. Detaliul cu care a reușit să îi aducă un omagiu prințesei Diana

Alina Pușcaș, experiență neplăcută cu primul pediatru al fiului ei Alexandru: „A făcut hematom și a avut o durere extraordinară timp de aproape 7 zile'

Întinerește pe zi ce trece! Anca Turcașiu și-a schimbat look-ul și e de nerecunoscut!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete