Raluca Moianu, modul în care a ales să-și educe fiica. Ce a hotărât tânăra: „O susțin în tot ce își dorește”

Raluca Moianu și-a crescut fiica singură după ce soțul ei a decedat. Vedeta a mărturisit că nu i-a fost ușor, mai ales în perioada de adolescență. Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV a găsit o modalitate prin care și-a apropiat fiica, ba chiar au creat și o tradiție a lor.

Raluca Moianu va deveni mamă de copil major, însă nu o sperie acest lucru, deoarece fiica ei nu pare a avea planuri de a pleca de lângă cea care i-a dat viață.

„Îmi vine să cred că a crescut pentru că am trăit fiecare minut lângă ea și preadolescența nu a fost ușoară, a fost complicată. Asta pentru că eu sunt o mămică dintre acelea care întâi respir și după aceea vorbesc. Glumesc. Mă înțeleg foarte bine cu ea. Mulțumesc lui Dumnezeu am o relație cu fiica mea și o sprijin în tot ceea ce își dorește ea, îi respect deciziile, îi las dreptul să aleagă și întotdeauna i-am explicat ce mi se pare mie că nu este așa cum cred că ar trebui să fie', a mărturisit Raluca Moianu, pentru EGO.

Pentru că perioada adolescenței este destul de dificilă, Raluca Moianu a găsit o soluție care să îi permită să știe exact unde este Mara. I-a instalat pe telefon o aplicație de localizare și a întors totul în favoarea ei, spunându-i că în felul acesta vede și tânăra unde se află mama sa.

„În momentul în care i-am cerut să mă lase să-i pun aplicația aceea în care eu să știu în fiecare minut unde este, i-am explicat de ce îmi doresc asta și pe de altă parte i-am spus că eu o să știu unde este ea, dar în același timp ea o să știe, în fiecare minut, unde sunt eu. Altfel nu funcționează. Ca să evit fraze precum că vreau să o controlez sau altele de genul am încercat să întorc lucrurile în favoarea mea, ca părinte. Parentingul nu este un lucru ușor', a mai povestit Raluca Moianu.

În curând, Mara va absolvi liceul și spre desosebire de alți copii de vedete, aceasta își dorește să urmeze cursului unei universități de la noi din țară. Mai mult decât atât, învață și muncește din greu pentru a obține o notă mare care îi va asigura locul pe banii statului.

„Nu vrea să plece. Eu sunt foarte fericită, dar sigur că, dacă ar fi vrut să plece, eu aș fi făcut orice efort ca ea să plece. Eu o susțin în tot ce își dorește. Până la urmă eu nu trăiesc viața ei, sunt alegerile ei și eu trebuie doar să-i fiu alături, să o sprijin, nu am de ce să mă amestec într-un fel. Fiica mea nu este mondenă, nu vrea să apară. Vrea să facă Drept. Deocamdată învață de rupe și sper să intre la buget, așa visez eu. Acum să vedem. Important e să fim sănătoși, să fie pace, să fie liniște, să avem numai evenimente frumoase și să ne bucurăm unii de alții', a mai povestit fosta prezentatoare TV, pentru sursa citată anterior.

Lucrurile sunt extrem de naturale și dincolo de relația părinte-copil, cele două sunt și bune prietene. Astfel, chiar fiica sa a creat o tradiție ca în fiecare duminică să iasă la o cafea ca fetele, chiar dacă este plătită de Raluca Moianu.

„Mă scoate la cafea. Pe mine mă scoate fiica mea duminica în oraș. Nu o las să plătească, deocamdată plătesc eu. Stai să termine facultatea și abia după. Dacă pleacă pe undeva sau e un majorat, îți dai seama că mă sare, dar eu las orice am de făcut dacă e să ies cu fiica mea. Las orice baltă', a mai declarat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete