Raluca Moianu, mamă mândră și fericită. Cum arată fiica sa și ce carieră ar vrea să urmeze: „S-a decis să dea la…”

Raluca Moianu, în vârstă de 52 de ani, își crește fiica singură. Marius Ancuța, a încetat din viață acum patru ani după o boală necruțătoare. Fiica lor, Mara, avea doar 14 ani. În prezent, tânăra a trecut clasa a XII-a și deja știe ce meserie va urma.

Raluca Moianu a declarat recent că Mara a terminat anul școlar cu o medie foarte bună, iar după terminarea liceului, Mara va urma Facultatea de Drept, deși în trecut ar fi vrut să se facă medic.

„Mara trece în clasa a-XII-a. Nu a luat premiu, dar a încheiat anul școlar cu medie foarte bună, peste 9. Între timp, s-a răzgândit, nu mai dă la Medicină, așa cum plănuise, ca să îi calce tatălui său pe urme. S-a decis să dea la Drept, ca să devină avocat sau notar. Sper să intre și să-și aleagă ea ce dorește. Eu o sprijin indiferent de ce va alege să facă!', a declarat Raluca Moianu pentru Ego.ro.

Mara-AncutaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mara are trăsături de fotomodel, astfel în anii de liceu a obținut locul trei la un concurs de Miss și Mister, iar mama sa a fost mai mult decât fericită, felicitând-o în mod public pe Facebook.

„22 de tineri frumoși la concursul de Miss&Mister 2019, Colegiul național I.L.Caragiale. Frumoasa mea a avut curajul să se înscrie, a muncit mult ca să iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3, în seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă!', a scris acum ceva timp fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă' difuzată de TVR, pe contul de Facebook.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete