Raluca Bădulescu și-a arătat părinții la TV! Cum arată mama şi tatăl juratei de la „Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu este unul dintre cele mai cunoscute personaje mondene, iar de când a slăbit peste 70 de kilograme, a revenit în atenția publicului. În prezent, ea se bucură și de rolul de jurat în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!', de la Kanal D.

Raluca Bădulescu a fost surprinsă recent la evenimentul „Bucharest Fashion Week', unde a declarat că vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă și să urce pe podium. Cu toate acestea, surpriza serii a fost că au venit și părinții ei, pentru a fi alături de ea la acest eveniment.

„Vreau să fiu surprinsă neapărat cu stil! Părinţii mei vin pentru că vor să mă vadă încă o dată îmbrăcată în rochie de mireasă, mă refer în prezentări de modă!', a declarat Raluca Bădulescu, pentru Kanal D.

Cum arată părinții Ralucăi Bădulescu? 

La evenimentul de modă au venit și părinții blondei, care au foarte încântați să-și vadă fata pe podium în rochie de mireasă.

„Am emoţii mai mari decât ea! Asta este, am avut emoţii dintotdeauna şi când a dat examene şi când a intrat la liceu, la facultate, eu întotdeauna am avut emoţii!', a spus mama Ralucăi Bădulescu, pentru sursa citată.

„Raluca a fost un copil formidabil! În primul rând nu ne-a făcut nicio problema cu învăţătură!', a spus tatăl blondei.

Pentru a vedea cum arată părinții Ralucăi Bădulescu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, capturi Kanal D

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a slăbit Raluca Bădulescu peste 70 de kilograme? E uluitor ce mănâncă acum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete