Raluca Bădulescu: „Nu sunt vinovată cu absolut nimic!”

Numele cunoscutei jurate de la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities', Raluca Bădulescu, este în prim-plan zilele acestea. Prezentă în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, aceasta a lămurit subiectul substanțelor interzise pe care le-ar fi consumat înainte să urce la volan.

În drum spre casă, așa cum ea însăși a povestit, a fost oprită de un echipaj de poliție pentru un control de rutină. A fost rugată să sufle în etilotest, apoi testată pentru consum de substanțe interzise. Testul vedetei TV a ieșit pozitiv pentru benzodiazepine. Acestea sunt niște substanțe întâlnite în cazul medicamentelor anxiolitice și al somniferelor.

Raluca Bădulescu: „Mai iau câte un somnifer'

„Toată această discuție este despre un somnifer pe care îl luasem cu 24 de ore înainte, al cărui efect trecuse, dar substanța rămâne încă în sânge' a explicat aceasta în cadrul emisiunii Teo Show.

„Uneori, când sunt săptămâni mai grele, înainte de culcare, conform prescripției medicului, mai iau câte un somnifer sau câte un anxiolitic ca să am o stare de calm, de liniște, să mă pot odihni ca lumea, în așa fel încât a doua zi să fiu super aptă de muncă (…) Acestea sunt niște lucruri perfect normale, și nu numai în viața noastră, în viața tuturor'.

Stilista recunoaște că familia sa a fost afectată de informațiile vehiculate în mass-media. „Din cauza titlurilor din presă, familia mea de acasă… mama m-a sunat astăzi plângând pentru că a văzut știrea la un post de televiziune', a povestit aceasta.

„Cum aș putea să iau acest somnifer și să circul pe stradă? Pai dacă iau acest somnifer nu e normal că mă duc acasă și dorm? (…) Doamne ferește să mă fi urcat la volan sub influența vreunei substanțe interzise – și mă refer aici la somnifere și anxiolitice. Cât despre celelalte substanțe interzise, absolut toate am testat negativ, inclusiv alcool'.

Raluca Bădulescu a rămas fără carnet până în momentul în care vor ieși și rezultatele cantitative ale testului, din sânge, de la IML, însă își păstrează optimismul: „Sunt sigură că rezultatele vor fi foarte bune'.

Raluca BădulescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Adda a reușit să slăbească

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete