Raluca Bădulescu, declarații sfâșietoare despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Raluca Bădulescu, declarații sfâșietoare despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Vestea morții lui Răzvan Ciobanu a șocat întreaga țară. Designerul, plin de viață, a făcut un accident rutier în urma căruia a decedat. Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Raluca Bădulescu a izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre prietenul său.

Pierderea cuiva drag aduce în sufletul nostru multă durere și lasă un mare gol. La fel de cutremurător este și momentul în care auzi tot felul de neadevăruri care pot afecta imaginea celui care a decedat sau a celor care au rămas în urma lui.

La fel s-a întâmplat și în aprilie 2019 când, Raluca Bădulescu ar fi fost acuzată că participarea la înmormântarea celebrului designer a fost doar o strategie de imagine. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', jurata de la „Bravo, ai stil!' a vrut să lămurească acest aspect. Ea a declarat că a suferit enorm după moartea lui Răzvan Ciobanu, iar prezența lui o simte chiar și acum, după doi ani de la tragicul accident.

„Nu știu cine s-ar putea gândi la așa ceva, nu știu, eu sper că nimeni nu s-a gândit realmente la așa ceva. Răzvan Ciobanu a fost parte din viața mea și a fost parte din viața noastră, de-o viață.

Înseamnă, eu nu vreau să spun că a însemnat, el este alături de noi. Înseamnă atât de mult pentru noi, iar plecarea lui…Să știi că și la el la înmormântare am plâns și cred că este unul dintre cele mai grele momente pe care le-am trăit vreodată. Ce s-a întâmplat cu Răzvan nu pot să calific, l-am iubit și îl iubesc enorm', a răspuns Raluca Bădulescu.

Momentul în care a fost adus în discuție creatorul de modă a fost unul extrem de emoționant, Raluca nemaiputând stăpânindu-și lacrimile. Ea a declarat că de fiecare dată când trece pe lângă atelierul unde lucra Răzvan salută localul ca și cum prietenul său ar aștepta-o acolo.

„Răzvan a fost un înger, un coleg extraordinar, un prieten extraordinar, atât pentru mine, cât și pentru prietenii mei. Toți cei care l-am cunoscut știm ce om minunat este, pentru că pentru mine este.

Știi că eu uneori vorbesc cu el? Știi că el are atelierul foarte aproape de locul unde locuiesc eu și de fiecare dată când trec cu mașina pe lângă atelier îl salut și îl pup. Da, m-am emoționat. Răzvan, te iubesc, tu știi că te iubim cu toții.', a spus Raluca Bădulescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete