Raluca Bădulescu a ajuns să cântărească doar 50 de kilograme. Cum a slăbit, deși nu face sport: „Nu merg la sală, nu alerg”

Raluca Bădulescu are 47 de ani și se mândrește acum cu o siluetă de invidiat. A fost o vreme când cântărea peste 100 de kilograme, însă acum are doar 50. A spus cum a reușit să se transforme radical.

În urmă cu ani de zile, Raluca Bădulescu a suferit o operație de micșorare a stomacului. De atunci are grijă la alimentație, dar nu face deloc sport. Fanii au spus că e mult prea slabă acum, dar ea se mândrește cu felul în care arată. „Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că nu sunt pasionată de sport, nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare.

Mi-am făcut operație de gastric sleeve acum câțiva ani și am mai oscilat cu greutatea. Am avut o perioadă în care a scăpat de sub control, dar am reușit să revin la formă de astăzi prin dietă. Nu o dietă anume, mănânc foarte puțin și des. Acesta este secretul.', a spus vedeta pentru Libertatea.

raluca-badulescu-kilograme-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Atâta vreme cât cărăm cu noi kilograme în plus, din păcate se simt și efectele pe termen lung'

Întrebată câte kilograme are, vedeta nu s-a ferit deloc să răspundă. „Acum am în jur de 50, 52 de kilograme. În trecut am avut și 54 de kilograme, dar greutatea a mai oscilat în timp și am ajuns și la 60 și de kilograme. Când am ajuns la 70 s-a produs declicul și am apelat la dietă, ținând cont că am operație de gastric sleeve deja făcută de câțiva ani.

Dar îmi este mult mai ușor să mă țin de această dietă, pentru că se obișnuiește corpul foarte ușor cu un tip de regim pe care îl pot ține un timp îndelungat', a mai spus ea.

Raluca Bădulescu e mândră de cum arată acum, e fericită de silueta ei și spune că atunci când s-a operat s-a gândit mai ales la sănătatea ei. „De-a lungul timpului am trecut prin schimbări spectaculoase de look, lucru de care sunt mândră și fericită, pentru că sunt sănătoasă. Sănătatea este cea mai mare realizare și recomand tuturor celor care au probleme cu greutatea să apeleze la această operație. Aici nu este vorba de frumusețe, este strict vorba despre sănătate.

Atâta vreme cât cărăm cu noi kilograme în plus, din păcate se simt și efectele pe termen lung. Recomand gastric sleeve pentru sănătate și sunt mândră de faptul că am reușit să fac această schimbare, cu ajutorul medicilor, familiei, tuturor celor care sunt alături de mine zi de zi. Este un proces greu, deși operația este una ușoară', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro