Radu Vâlcan nu se află la prima căsătorie. Cine este și cum arată prima lui soție?

De aproape 10 ani, Radu Vâlcan (42 de ani) și Adela Popescu (33 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

S-au căsătorit în anul 2015 și au împreună doi copii superbi, doi fii, Alexandru și Andrei.

Puțini sunt însă cei care știu că actorul nu se află la primul mariaj. În urmă cu aproximativ 20-21 de ani, Radu Vâlcan a mai fost căsătorit, de această dată cu o tânără care nu face parte din lumea mondenă.

Tereza este o femeie de afaceri, iar cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani. În 2007, Radu Vâlcan și Tereza au divorțat de comun acord.

Radu Vâlcan nu se află la prima căsătorie. Cine este și cum arată prima lui soție?

Femeia de afaceri s-a căsătorit trei ani mai târziu cu un grec pe nume Dimitris Tranaka, directorul unei companii de advertising din România.

Cu mult timp în urmă, Radu Vâlcan a declarat că despărțirea de prima lui soție nu a fost cauzată de neînțelegeri majore sau greșeli, ci doar pentru că nu le-a fost scris să fie împreună.

„Nu am greșit nici eu, nici ea. Așa a fost să fie, să fim împreună și să ne despărțim. Ne-am căsătorit și am învățat multe, sunt încercări din viață.

M-am căsătorit la 20 și ceva de ani pentru că mi se părea cool. Așa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost așa.

Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relația, nu ne mai înțelegem și te încarci negativ, asta e o relație care nu te mai ajută ca individ să crești!”, a declarat atunci Radu, potrivit Unica.

Ce l-a atras pe Radu Vâlcan la Adela Popescu?

„Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate.

Cred că asta înseamnă frumusețea. Acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei.

Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calități de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc despre Adela, au fost mai mult de trei.

M-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, veselă mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut în tot ceea ce face”, spunea Radu, în urmă cu ceva timp, potrivit VIVA!.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Kate Middleton a plâns chiar în ziua nunții cu prințul William! Ce detaliu a reușit să o întristeze?

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

James Middleton, fratele ducesei de Cambridge, s-a logodit cu iubita lui Alizee Thenevet! Cu ce se ocupă tânăra născută în Franța?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete