Radu Vâlcan nu a scăpat. El și bebelușul sunt infectați cu Covid-19: „Eu sunt și vaccinat”

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Dincolo de cariera profesională reușită, vedeta Pro Tv se bucură de o familie superbă întemeiată alături de Radu Vâlcan. Recent, aceasta s-a întors pe platourile emisiunii „Vorbește lumea', însă la scurt timp după aceea a declarat că a fost depistată cu noul coronavirus.

Deși Adela Popescu și-a luat toate măsurile de precauție, Radu Vâlcan și micuțul de doar două luni au contractat și ei virusul. Blondina a anunțat în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' că acum sunt toți bine și simptomele nu sunt grave.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Își dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi', a povestit Adela Popescu în direct, la „Vorbește lumea'.

Cei doi au postat pe rețelele de socializare un video în care le-au arătat fanilor starea lor actuală.

„Așa arată doi oameni care au luat acest virus. Ne simțim foarte bine. Ah, și eu sunt și vaccinat. Poate ăsta este motivul pentru care am făcut o formă ușoară, coincidență sau nu, dar ne bucurăm de vremea asta frumoasă', a declarat Radu Vâlcan.

În prezent, și colegul Adelei, Shurubel se află în izolare, testat pozitiv cu Covid-19. Cei doi au fost în direct în emisiunea de la postul de televiziune din Pache Protopopescu și Adela l-a întrebat pe acesta dacă are gust și miros. Shurubel i-a răspuns după ce a mușcat dintr-un măr.

„Nu prea am (n.r. – gust), cred că 20%. Facem un test. Nu, nici azi nu am gust. Nu am timp să mă plictisesc, pentru că a trebuit să aranjez foarte multe mâncăruri în frigider, pe care mi le-a adus mama. Am deja probleme, mi-a mai adus niște brânză. Aveam 10 ouă, pe care nu le mâncasem, mi-a mai adus late 10 ouă. Avem și struguri, e incredibil! Nici nu știu ce să fac cu frigiderul meu', a spus Shurubel.

Adela Popescu declara zilele trecute că s-a autoizolat de soțul ei, însă nu a fost de ajuns, iar ceilalți doi băieți sunt cu bunicii. Adela Popescu a mărturisit că nu s-a vaccinat pentru că era însărcinată, iar acum voia și se informa, dar nu a mai apucat.

„Nu sunt însărcinată. Ieri m-am simțit rău, mi-am făcut un test rapid și am ieșit pozitivă. Am făcut apoi un PCR și a confirmat și el acest lucru. E ceva oribil! Eu nu m-am vaccinat pentru că doctorii mi-au zis să nu o fac în sarcină, acum am început să mă informez și urma să mă vaccinez’, a spus săptămâna trecută Adela Popescu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete