Radu Ștefan, sfaturi prețioase de la tatăl lui celebru: „Să nu fiu o…”

Radu Ștefan este fiul cel mare al celebrului Ștefan Bănică Jr. Acesta este un tânăr talentat care a reușit să se facă plăcut publicului telespectator, participând la emisiunea „Te cunosc de undeva', difuzată de Antena 1.

Radu Ștefan îi calcă pe urme tatălui și bunicului său. Cu toate acestea, el este nevoit să muncească din greu pentru a nu-și dezamăgi părinții și încearcă să țină cont de sfaturile primite de la aceștia.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, este conștient de presiunea numelui pe care îl poartă, dar totodată este recunoscător pentru că îl motivează să reușească pe plan profesional. Invitat la Antena Stars, Radu a mărturisit cum se simte în calitate de fiu al unuia dintre cei mai apreciați artiști din România.

„E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei', a spus Radu Ștefan Bănică la Antena Stars.

Primul copil al celebrului artist a dezvălui și sfatul pe care l-a primit atât de la tatăl său, cât și de la mama sa, Camelia Constantinescu.

Radu Ștefan BănicăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

„Mi l-a dat și mama, mi l-a dat și tata: să stau în banca mea, să nu fiu o formă fără conținut și să mă distrez', a mai spus tânărul actor.

Relația lui Radu Ștefan cu tatăl său este una foarte bună. Ori de câte ori au ocazia, cei doi petrec împreună timp de calitate. În această vară, Ștefan Bănică Jr. a plecat într-o vacanță cu familia, mai exact cu soția Lavinia Pârva, cu fiul lor Alexandru, dar și cu copiii lui mai mari din alte relații, cu Violeta și cu Radu Ștefan.

Cântărețul a păstrat discreția privind această ieșire, însă fiul cel mare și soția au postat câteva imagini pe Instagram. Radu Ștefan s-a fotografiat alături de sora sa mai mică, Ana Violeta, semn că cei doi se înțeleg de minune.

 

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete