Radu Ștefan Bănică a trecut de la Antena 1 la TVR 1. În ce emisiune va fi jurat: „Nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere”

Radu Ștefan Bănică, care a avut contract cu Antena 1 pentru emisiunea „Te cunosc de undeva', a semnat cu TVR 1. El va fi jurat într-o emisiune pentru copii, anunță Click.

Proiectul se numește „Vedeta familiei' și va fi difuzat la începutul lunii decembrie. Radu Ștefan Bănică va sta la masa juriului alături de Matilda Pascal Cojocăriţa şi de Elena Gheorghe. „Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, n.r.), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică', a explicat Radu Ștefan Bănică, tânărul care nu a mai lucrat cu copiii, dar are experiență de la frații lui.

„Nu am mai lucrat până acum, însă am acasă doi fraţi mai mici (n.r.: Ana Violeta – care împlineşte la 15 decembrie vârsta de 15 ani şi este sora pe care o are din căsătoria tatălui său cu Andreea Marin şi Alexandru – în vârstă de doar 3 ani şi jumătate, care este fratele pe care îl are din actuala căsătorie a tatălui său cu Lavinia Pârva). Îmi plac copiii, aşa că îmi este uşor, cu toate că ştiu cât este de greu să le dai veşti rele', a mai dezvăluit el.

„Sunt un încăpăţânat, aşa că nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere', a mai spus el.

radu-stefan-banica-tvr-emisiune-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Radu Ștefan Bănică e în ultimul an la UNATC. Pe lângă facultate, el se concentrează și la alte proiecte. „Am un spectacol nou, joc în „O noapte furtunoasă' (de I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Naghy, ce este găzduit de Teatrul Naţional Bucureşti şi va avea premiera chiar astă seară, n.r.).

Şi la Operetă joc într-un musical un rol principal (este vorba despre „HeartBeat – The Musical' (ce va avea premiera la 17 decembrie, n.r.). E un musical scris de la zero, muzică şi text, de Eduard Petru Jighirgiu, în care se cântă în proporţie de 99%', a mai spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete