Radu Pietreanu, ironii la adresa lui Florin Călinescu: „E atât de spumos la chefuri”

Radu Pietreanu a făcut mai multe ironii la adresa lui Florin Călinescu în emisiunea „iUmor', unde prezentatorul TV a venit în calitate de jurat. Ce glume a făcut actorul de la „Vacanța Mare'.

Florin Călinescu a acceptat cu bucurie rolul de jurat-surpriză în cadrul celei de-a cincea ediţii iUmor, iar trei dintre apropiații lui s-au bucurat și mai mult când au aflat că au șansa să-l ia la roast. Este vorba despre Andreas Petrescu, Dan Frînculescu și Radu Pietreanu, pe care Florin Călinescu îi știe de câteva decenii.

Drumurile lui Andreas Petrescu și ale lui Florin Călinescu s-au intersectat de multe ori și chiar au avut anumite colaborări, care au dus la o prietenie dincolo de camerele de filmat și scenele pe care au performat. În timpul roast-ului, actorul i-a reamintit juratului-surpriză: „Mi-ați spus că, dacă scriu un scenariu de film, ați vrea măcar să treceți un pic prin cadru și vă mulțumesc. Pentru mine ar fi o onoare, pentru dumneavoastră, o zi normală de filmare. (…) acum sunteți aici, vă admir din tot sufletul, mi-aș fi dorit să lucrăm împreună (…). Pentru mine, ați fost, sunteți și veți rămâne mereu cel mai bun! Și asta a fost ultima glumă.

Radu-Pietreanu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Dan Frînculescu a crescut și el cu glumele lui Florin Călinescu și a ținut cont de lecțiile de viață pe care acesta le-a oferit de-a lungul timpului. Dan n-a pregătit glume acide doar pentru juratul-special, ci și pentru ceilalți membri ai juriului, iar, la final, după ce a coborât de pe scenă, a recunoscut că a avut mari emoții.

„Pe vremea când era puști, se antrena să devină fotbalist, dar, o lovitură severă la genunchi, l-a făcut să treacă la teatru… O lovitură de teatru, dacă-mi permiteți. Deși, sincer, n-a făcut niciodată mai mult teatru decât fotbaliștii care simulează acum. (…). În 1981, primește primul său rol într-un film, în serialul «Lumini și umbre». Vă zic sincer: am văzut primul episod și pot să spun cu mâna pe inimă că a fost al doilea cel mai mare dezastru al acelui an – pentru că tot în 1981 m-am născut și eu, a dezvăluit amuzat Dan Frînculescu în timpul momentului său de roast.

Provocat să-l caracterizeze pe Florin Călinescu în două cuvinte, Radu Pietreanu a spus: „profesionalism și „miștocăreală – „E atât de spumos la chefuri, că, dacă se apucă să te ia la roast live, pe spontaneitate, nu mai faci față. Omul e genial! Suntem prieteni de 30 de ani (…). O să fabulez în stilul în care-i place și lui, a declarat actorul înainte să urce pe scena de la iUmor. 

Radu Pietreanu și-a început performance-ul în versuri: „Deschide ușa, Florine!/C-am venit cu roast la tine/Nu te supăra pe mine,/Că am 10 pagini pline.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete