Radu Palaniță, mecanicul care a câștigat „Românii au talent”, spune cum i s-a schimbat viața: „Nu mai fac mecanică acum”

Radu Palanița a câștigat show-ul „Românii au talent' în anul 2020. El a povestit acum cum i s-a schimbat viața în ultimii ani.

De meserie era mecanic, însă a reușit să cucerească inimile tuturor cu vocea sa de aur. Radu Palanița a câștigat în anul 2020 show-ul de talente de la PRO TV, „Românii au talent'. Acesta a recunoscut că viața sa s-a schimbat mult în ultima perioadă și că a fost un șoc pentru el să vadă că a fost cel mai votat. La „Românii au talent', el primise și Golden Buzz.

„Automat viața s-a schimbat, pentru că acel moment, de fapt, momentul audițiilor și câștigarea competiției, asta a fost marea confirmare că eu asta trebuie să fac, să cânt. Până atunci l-am considerat că fiind doar un hobby. Eu în 2015 am descoperit că pot cânta. Și, apoi, cu karaokele de rigoare pe care l-am descoperit atunci. A fost un hobby. Mergeam la muncă, la sfârșit de săptămână asta se întâmpla, cântam. Mergeam în barurile de karaoke și cântam. S-a schimbat viața, nu mai fac mecanică acum, îmi focusez toată energia pe muzică. Acum, nu stau să învăț să cânt la operă, pe note.

La mine s-a întâmplat în plină pandemie.  Exact când eram pe val. E ca și cum ai pleca cu mașina de pe loc, dar e frâna de mână puțin trasă. Așa a fost să fie. Dar eu am luat și lucrurile acestea bune, din această perioadă pandemică, pentru că am avut timp să reflectez.

Poate alții care au câștigat au fost luați imediat de val, fără să se gândească. Eu am avut acest răgaz. S-au schimbat lucrurile, pentru că au apărut în jurul meu niște oameni care, probabil, au văzut potențialul. Mă refer la Adrian Daminescu, la Ovidiu Komornyik, la oameni din «garda veche». Sunt oameni care mă ghidează, mă sfătuiesc, cu care vorbesc. Sunt oameni care sunt lângă mine. Eu am picat în lumea asta ca din cer, neștiind nimic despre viața asta artistică, decât ce vedeam la televizor sau auzeam la radio', a declarat Radu Palaniță pentru CANCAN.

radu-palanita-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Radu Palanița a început să posteze pe YouTube cover-uri ale unor melodii care au fost extrem de apreciate. În septembrie, el a participat la Festivalul San Remo Senior, unde am ajuns în finală.

„Eu așa am început. Cred că imediat după momentul audițiilor, la început de pandemie, am zis că dacă la karaoke nu se poate merge, unde să cânt? Cânt la pereți? Era prima oară când făceam și eu chestia asta. Și am făcut-o timp de doi ani, încă o mai fac, dar un pic mai rar, că sunt și altele de făcut. Dar mai postez când e timp și de așa ceva.

Cel mai mare susținător sunt eu. Eu pentru mine. Așa, ca și persoane din jurul meu, ar fi mama, sora mea, cel mai bun prieten.

Am mai descoperit și latura aceasta de a scrie texte. Am cerut și părerea unor oameni avizați și mi-au dat OK-ul.

Am participat în septembrie la Festivalul San Remo Senior, unde am ajuns în finală. Aceea este o altă realizare, un alt pas și o altă confirmare internațională, pot să spun, că a avut loc în Italia. Eu sunt sigur că o să urmeze niște proiecte și afară, pentru că genul ăsta de muzică este o nișă mai restrânsă. Afară, am avut ocazia să cânt și mă uitam la oameni cum pur și simplu savurau fiecare notă pe care o scoteam pe gură', a continuat cel care a câștigat „Românii au Talent', ediția din anul 2020.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete