Puterea dragostei: ce surprize să-i faci persoanei iubite

cuplu indragostiti

Rutina se instalează în orice relație și știi bine asta, dar există întotdeauna soluții pentru a reaprinde scânteia care v-a unit. Poți recuceri persoana iubită în fiecare zi. Nici măcar nu trebuie să faci un efort prea mare, pentru că știi deja că fericirea stă în lucrurile mici.

Da, dragostea trece prin stomac!

Surprizele culinare au efect garantat. Nu știi să gătești? Nu e nicio problemă, internetul e plin de rețete pe care le poți aplica pas cu pas și astfel să reduci rata de eșec. Puteți găti și împreună, este metoda de interacțiune perfectă, iar dacă faceți ceva dulce este cu atât mai bine. Torturile și prăjiturile sunt migăloase, dar puteți încerca o rețetă de gogoși pufoase. Se fac repede, sunt gustoase și vă vor aminti de copilărie.

Ca să duci arta culinară la nivel de surpriză, aranjează masa, aprinde niște lumânări, pune CD-ul cu melodiile preferate și cina romantică este gata. Nu e nimic învechit în asta. Atmosfera liniștită și mâncarea fac casă bună împreună, la fel cum veți face și voi. O altă variantă ar fi să întindeți o pătură în sufragerie și să organizați un picnic pe cinste chiar la voi acasă.

Cum să alegi micile cadouri

Nu trebuie să ai un prilej anume pentru a-i face cadouri persoanei iubite. Nici măcar nu e nevoie să fie foarte costisitoare. Amintește-ți cât de mult te bucuri când îți cumperi ciocolata preferată sau cartea recomandată de un prieten. De-acum nu-ți rămâne decât să să îl surprinzi și pe cel de lângă tine cu lucruri mici, dar care pot valora mai mult decât cel mai scump ceas sau parfum. Chiar și o pereche de șosete poate reprezenta un cadou reușit.

Pentru a da impact micilor atenții, poți să le atașezi și un mesaj, o scrisorică, prin care să-ți exprimi sentimentele. Dă frâu liber emoțiilor și gândurilor, nu ezita să exprimi ceea ce simți. În scris este întotdeauna mai ușor, iar impactul este mai puternic.

Faceți lucruri noi, ieșiți cât mai des din rutină

Plimbările lungi și dese sunt cheia marilor succese. Ieșiți din casă cât mai des, mergeți în parc, în locuri noi. Plimbați-vă prin cartiere cu case drăguțe, unde visați să locuiți într-o bună zi. Faceți planuri împreună, vorbiți, simțiți-vă bine unul lângă celălalt. Și foarte important: uitați-vă din când în când telefoanele acasă. Astfel, vă veți putea concentra toată atenția asupra poveștii voastre.

Mergeți în excursii, urcați munții, dacă sunteți un cuplu activ, sau relaxați-vă la soare, dacă aveți nevoie de odihnă. Poți găsi în orice perioadă a anului oferte de city-break la prețuri accesibile. Caută și locuri din apropierea casei în care n-ați mai fost. Sau mergeți în cele în care v-ați simțit bine. Ieșiți la un film, la un concert sau la un spectacol de teatru doar voi doi. Sunt o mulțime de activități care vă pot scoate din rutina zilnică.

Nimic din ceea ce alegi să faci pentru ca relația să meargă ca pe roate nu este greșit. Cel mai important este să nu lași bucuriile vieții să treacă pe lângă tine. Zâmbește-i persoanei iubite cât mai des, strânge-i mâna cu putere și mergeți tot înainte.   

Material realizat cu sprijinul beko.ro

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii