Pui cu lamaie si ciuperci la cuptor

Pui, lamaie, ciuperci

1. Preincalzeste cuptorul la 6/200°C. Inmoaie hribii in 200 ml apa clocotita timp de 20 min. Scurge si pastreaza zeama.

2. Intre timp, incinge o tigaie, adauga puiul, cu partea acoperita cu piele in jos, si frige la foc mediu 4-5 min, apoi intoarce si frige inca 1 min. Scoate si pune intr-un vas termorezistent. Pune ulei in tigaie si caleste ceapa 5 min, scoate-o din tigaie si pune-o in vasul de copt, impreuna cu puiul si hribii.

3. Toarna vinul si zeama de la hribi in tigaie, adauga cimbrul si sferturile de lamaie, asezoneaza si fierbe 5 min, pana se reduce la jumatate. Toarna peste pui. Acopera vasul cu folie si coace 15 min.; scoate folia si mai coace 5 min., pana cand puiul e bine patruns.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate din carne de pasare