Protecția Copilului s-a autosesizat după ce Bebeto a văzut imaginile cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „Copilul plânge pentru că tatăl lui l-a făcut de râs”

După bătaia de vineri, 23 septembrie, dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Protecția Copilului s-a autosesizat, scrie Playsport. Chiar impresara a fost cea care a anunțat că Laurențiu jr, băiatul ei și al antrenorului, a văzut imaginile cu ei în timp ce se loveau chiar în fața casei lor din Snagov.

Informația a fost confirmată pentru Playsport de DGASPC Ilfov, care, la o interpelare din partea publicației, a răspuns: „Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 republicată'.

Direcția Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov a dechis o anchetă. O echipă de la DGASPC Ilfov ar fi făcut deja o vizită acasă la Anamaria Prodan pentru a lua contact cu minorul. El ar urma să intre și sub supravegherea unui psiholog, precizează aceeași sursă.

protectia-copilului-bataie-anamaria-prodan-si-reghecampf-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Bebeto a văzut bătaia dintre părinții lui

Într-o declarație oferită pentru realitatea.net la scurt timp după conflictul stradal cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan spunea: „Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat'.

„Mai mult, copilul a fost amenințat că va fi luat pe sus și dus cu forța acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur și simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie', a mai spus ea.

Laurențiu jr. sau Bebeto, așa cum e alintat de familie, e singurul copil pe care Anamaria Prodan îl are cu Laurențiu Regehcampf. Cei doi sunt în divorț după o căsnicie de 15 ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete