Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018. Ce se va întâmpla în anul ce urmează?

profeții nostradamus 2018

Profețiile lui Nostradamus au fost studiate vreme de mulți ani, oamenii încercând să dezlege misterul din spatele acestora, însă pentru foarte multe dintre ele, specialiștii încă nu au găsit un răspuns.

Chiar dacă există o mulțime de oameni care sunt sceptici atunci când vine vorba despre aceste profeții, există și persoane care cred în posibilitatea ca acestea să se împlinească. Pentru anul 2018, profețiile lui Nostradamus sunt îngrijorătoare și anunță tot felul de evenimente negative, care ne pot pune în pericol.

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018

În anul 2018, Nostradamus a prezis o serie de dezastre naturale, care aproape că vor distruge planeta. În plus, tot în anul 2018 este posibil ca cel de-al Treilea Război Mondial să se declanșeze, având la bază atacurile teroriste din Franța. Mai exact, profeția lui Nostradamus vorbește despre declanșarea războiului în Franța și extinderea lui în Europa.

O altă profeție îngrijorătoare face referire la Roma, despre care se crede că va dispărea în foarte scurt timp, potrivit nostradamus2018.com.

Cutremure puternice în 2018

Profețiile lui Nostradamus anunță o mulțime de cutremure puternice în 2018, ipoteză care a fost confirmată și de către specialiștii în fizica pământului. Potrivit previziunilor, cea mai afectată țară va fi China, iar în lume se vor înregistra mai multe curemure și vor erupe trei vulcani.

Tot în 2018, Nostradamus a prezis mai multe dezastre natuarale. Inundațiile vor afecta mai multe zone, iar în China, Japonia și Australia se vor înregistra taifunuri.

Economia va intra în colaps

În anul ce urmează, Nostrdamus a prevăzut probleme serioase în domeniul financiar, ceea ce va face ca economia să intre într-un colaps.

Vezuviul va erupe

În 2018, Nostradamus a prezis că Vezuviul va erupe, lucru care aproape că va distruge Italia.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Specialiștii în fizica pământului au făcut anunțul. În 2018 ar putea avea loc cutremure devastatoare. Care este motivul?

Cel mai dificil test de vedere! În imagine sunt 12 puncte negre. Câte vezi în acelaşi timp

Scrisoarea emoționantă a unui bărbat bolnav de Alzheimer către soția sa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse