Produsul natural Cordyceps SE de la Secom

Uncategorized

Ciuperca medicinala Cordyceps sinensis creste in regiunile muntoase izolate din Tibet, la altitudini de peste 3.500m, in conditii climatice foarte grele. Ca sa poata supravietui la temperaturi medii anuale de sub 0° Celsius si ninsori abundente in mare parte din an, Cordyceps sinensis acumuleaza cele mai multe puternice substante active din mediul inconjurator.

Produsul natural Cordyceps SE de la Secom contine extract standardizat din ciuperca medicinala cu acelasi nume, garantat 10% acid cordicepic. Cordyceps SE actioneaza ca protector pulmonar, fiind un adjuvant eficient in terapiile complementare ale gripei – prin ameliorarea tusei, reducerea secretiilor mucoaselor si a transpiratiilor nocturne -, ale bronsitei, pneumoniei, emfizemului pulmonar si astmului bronsic.

Are rol imunomodulator, antiviral, antibacterian si actioneaza ca tonic in bolile cronice si in convalescenta.

De asemenea, Cordyceps SE sustine activitatea glandelor suprarenale in sindromul de oboseala cronica prin efect adaptogen.

Produsul face parte din portofoliul Secom si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din