Probleme pentru Cabral în Republica Dominicană, la filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă”

Furtuna Fiona a făcut ravagii în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici', de la Pro TV. Cabral, prezentatorul show-ului, se află acolo și a dezvăluit ce s-a întâmplat.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut. Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore… A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă', a scris el pe Facebook.

„Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță. Experiență intensă, da’ ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag… Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă', a mai notat Cabral.

De săptămâni de zile Cabral se află în Republica Dominicană pentru show-ul de la Pro TV. Și colega lui este acolo, Adela Popescu a mers însoțită de familie la filmări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete