Probleme în Paradis între Alexandra Stan și soț la 3 luni de la nuntă? Cântăreața face primele declarații, după ce a apărut fără verighetă

În urmă cu trei luni de zile, Alexandra Stan a dezvăluit că s-a căsătorit în secret cu Emanuel, iubitul pe care l-a ținut ascuns. Acum, artista atrage din nou atenția, a plecat în vacanță fără soț și fără verighetă. Iată primele ei declarații după ce s-a speculat că are probleme în mariaj. 

alexandra stan si sotul emanuel 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Alexandra Stan a dezvăluit că își dorește să își țină relația departe de ochii tuturor, își dorește discreție. „E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verigheta. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare', a spus Alexandra Stan pentru viva.ro. 

Cine e soțul Alexandrei Stan

Alexandra Stan a dezvăluit în iunie pentru VIVA! că s-a căsătorit și tot atunci a vorbit prima oară despre soțul Emanuel. „Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social', a declarat cântăreața despre bărbatul iubit.

Artista a fost clienta lui, el a consiliat-o pe partea de dezvoltare personală, dar și într-o altă privință. „Pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri', a mai dezvăluit artista.

Cum a fost cerută în căsătorie Alexandra Stan

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret și tot în secret a avut loc și cererea în căsătorie, pe plajă, în Constanța, orașul ei natal. Soțul i-a povestit despre amintirile lui frumoase din copilărie. „Apoi, când am fost în Constanța, mi-a cerut să-i arăt plaja unde copilărisem eu, în cartierul meu. Am fost pe plajă și, când am ajuns acolo, a îngenuncheat și m-a întrebat. A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus că, atunci când era mic, bunica lui îi povestea despre zâne, cred că se referea la licurici, la cei care sclipesc, și îi spunea că sunt zâne, de fapt. El toată copilăria lui a trăit cu gândul la zânele acestea și își dorea foarte mult să întâlnească o zână în realitate, adică să vadă cum arată ea.

Și, când eram pe plajă, mi-a povestit lucrul acesta și m-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea? Și a fost foarte drăguț. Am spus «Da» imediat', a mai povestit ea în același interviu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete