Proba care a îngrozit-o pe Ana Morodan la Asia Express: “Am nevoie de un calmant! E îngrozitor ce am trăit”

Cu cât sunt mai aproape de finalul competiției Asia Express, cu atât probele sunt mai dificile, iar concurenții sunt nevoiți să treacă prin momente care să le pună răbdarea la încercare pentru a obține premiul cel mare. De această dată, Ana Morodan a cedat, iar proba de la punctul de control a făcut-o să spună: “Am nevoie de un calmant! E îngrozitor ce am trăit.”

Concurenții sunt cu un pas mai aproape de Mumbai, urmând să plece într-o nouă cursă. De această dată, datorită imunității pe care au câștigat-o,  CRBL şi Oase nu vor participa la misiuni, urmând să își petreacă restul zilelor din această etapă la hotel.

Pentru concurenții aflați la Badami urmează un nou joc de care va depinde ordinea plecării lor în cursă. Astfel, concurenții îi vor ajuta pe localnici să care ulcioare cu apă, având în vedere că în India nu există un sistem de canalizare, iar aceștia sunt nevoiți îşi aducă în fiecare zi apă acasă, aceasta fiind  depozitată într-un container aflat în faţa locuinţei. Ținând cont de faptul că proba este una care îi solicită pe concurenți din punct de vedere fizic, Teleșpan va mărturisi: “Mă duc pe urmele lui Ipate cu proba asta! Eu am o hernie cervicală, mă doare foarte tare când car lucruri grele”, va spune acesta.

Proba care a îngrozit-o pe Ana Morodan la Asia Express

Finalul cursei este la Kolhapur, iar ultimele două echipe clasate vor participa la cursa pentru ultima şansă. Proba de la punctul de control este cea care a îngrozit-o pe Ana Morodan. Concurenții vor trebui să pună cap la cap trei bucăţele de hârtie, care se află în nişte coşuri de nuiele, în fiecare coș existând câte o cobră. Atunci când a realizat ce se află în coș, Ana Morodan a izbucnit: “Am nevoie de un calmant! Exclus! Nici vorbă! E îngrozitor ce am trăit!”, va spune aceasta în ediția din această seară a emisiunii Asia Express, începând cu ora 20

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: pr

Citește și:

Fratele Mădălinei Manole, despre Petru Mircea: Mi-a omorât sora, mama este în groapă, băgată de durere și de boli'

Dieta cu care Andreea Esca a slăbit 9 kilograme

Natalia Oreiro a oprit timpul în loc: arată ca acum 20 de ani

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete