Prințul William și Kate Middleton, secretele unei căsnicii fericite

Prințul William și Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton au spus “da” în aprilie 2011, iar în timpul scurs de de atunci până în prezent nimic nu a reușit să umbrească fericirea cuplului regal. 

Par perechea perfectă, cu o viață de cuplu armonioasă, așa cum fiecare dintre noi și-ar dori. Iar specialiștii spun că nu doar par, ci chiar sunt o pereche perfectă, care emană fericire prin toți porii. Publicația Daily Mail a contactat mai mulți specialiști în relații de cuplu din Marea Britanie cărora le-a cerut să deslușească misterul relației perfecte dintre Prințul William și Ducesa de Cambridge.

Iată ce-au observat specialiștii la o analiză amănunțită a cuplului princiar.

“Cuplurile care râd împreună rămân împreună”

Aceasta este concluzia la care a ajuns unul dintre specialiștii în relațiile de cuplu. Cei doi râd des și o fac în cel mai firesc mod cu putință. Chiar Prințul William a afirmat în câteva rânduri că au un simț al umorului asemănător. Tachinările reciproce sunt abordate cu umor de fiecare dintre ei, sunt firești, iar publicul îi îndrăgește mai cu seamă pentru naturalețea pe care o emană prin toți porii.

Interese comune

Kate și William au o mulțime de pasiuni comune, sportul fiind una dintre ele. “Interesele comune apropie oamenii”, spune un specialist în limbaj corporal. Faptul că William și Kate participă împreună la competiții sportive, împărtășesc aceste momente trăindu-le amândoi cu aceeași intensitate, nu face decât să-i apropie și mai mult și să contribuie la soliditatea cuplului.

În plus, în ochii publicului trec ca un cuplu de oameni normali, cu interese și pasiuni obișnuite, ceea ce-i face plăcuți de oamenii de rând.

Personalități asemănătoare

Limbajul corporal al celor doi prinți este cel al unui cuplu foarte intim conectat. Între ei există o chimie de necontestat, afirmă unul dintre specialiștii contactați de Daily Mail. Este lesne de observat că William și Kate schimbă multe priviri și multe atingeri. Se sprijină și se încurajează reciproc, un lucru esențial într-o relație. În plus, împărtășesc aceleași valori morale. Sunt, practic, o echipă bine închegată în interiorul căreia iubirea își găsește un mediu propice înfloririi.

Autor: Oana Anghel

Sursa: aufeminin.com

Sursa foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete