Prințul William și Kate Middleton, fără personal la noua casă și vor plăti chirie din contul privat

De-a lungul timpului, au existat o mulțime de speculații cu privire la mutarea Prințului William și a lui Kate Middleton. Cei doi au ales să se mute în Adelaide Cottage.

Sursele susțin că mutarea nu necesită renovări costisitoare și observă că Ducii de Cambridge nu vor avea personal.

„Kate și William erau foarte dornici de o casă modestă pentru a-și începe o nouă viață în Windsor. Adelaide Cottage se potrivește pentru că este o casă cu patru dormitoare și nu mai au nevoie de nimic, deoarece nu au personal. Au fost fermi că nu vor nimic prea arătos sau ceva care să aibă nevoie de renovare sau de securitate suplimentară pentru a nu fi o povară pentru contribuabil. Bonusul suplimentar este că îi pot trimite pe George, Charlotte și Louis la școală împreună la nivel local. Cei trei copii se vor bucura să alerge și să se joace în grădini, care este genul de viață de care se bucură atât de mult când sunt la Anmer Hall', spune o sursă, potrivit The Sun.

„Nu aveau alte cerințe decât o casă de familie plăcută, aproape de școli și de Regină. Ei vor plăti chiria din contul lor privat. Tot ce trebuie să facă este să mute o parte din mobilierul și bunurile lor prețuite. Întreaga familie așteaptă cu nerăbdare să se mute în această vară și să înceapă un nou capitol în viața lor împreună în Windsor', a adăugat sursa.

Între timp, Anmer Hall din Norfolk urmează să fie menținută ca un refugiu de familie și își vor folosi apartamentele de la Palatul Kensington ca birouri pentru personal.

Printul William, 39 de ani, și Kate Middleton, 40 de ani, erau dornici să trăiască mai aproape de Regina, în vârstă de 96 de ani, care se confruntă cu probleme de mobilitate.

Familia Cambridge și-au petrecut deja weekenduri fericite jucându-se pe terenul de la Frogmore House din apropiere cu câinele lor Orla.

Și experții regali spun că Majestatea Sa va fi încântată să-i aibă în preajmă permanent.

„Regina are nevoie de mai mulți oameni ca William în preajma ei. Ea este foarte des singură, în afară de personal, așa că vor fi încântați că William, Kate și cei trei strănepoți ai săi vor fi la zece minute distanță. Dacă vrea să meargă la biserică sau are nevoie de ajutor într-o dimineață, atunci are toată familia acolo', a declarat Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty Magazine.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete