Așteptarea a luat sfârșit. Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit numele celui de-al treilea copil

nume cel de-al treilea copil prințul William și Kate Middleton

După mai multe zile în care au ținut secret numele celui de-al treilea copil, Kate Middleton și prințul William au dezvăluit informația pe care o lume întreagă o aștepta.

Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit numele celui de-al treilea copil

Cel de-al treilea copil al familiei regale va purta numele Louis Arthur Charles. Anunțul a fost făcut pe contul de Twitter al Palatului Kensington, acest moment fiind așteptat cu nerăbdare încă de luni, atunci când Kate Middleton a născut un băiețel perfect sănătos.

Dacă în cazul celorlalți doi copii ai cuplului anunțul a fost făcut mult mai repede, la doar două zile de la naștere, de această dată, Kate Middleton și prințul William au prelungit puțin suspansul. Cel de-al treilea copil al cuplului regal a venit pe lume luni, la Spitalul St Mary din Paddington, Londra.

“Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să anunțe că au ales numele Louis Arthur Charles pentru fiul lor. Copilul va fi cunoscut sub numele de Alteța Sa Regală, Prințul Louis din Cambridge.”, a fost informația precizată în comunicatul de presă.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Alimentul pe care Victoria Beckham îl consumă zilnic pentru a avea un ten perfect

Informația oficială venită din partea Palatului Kensington. Cine va fi cavaler de onoare la nunta prințului Harry cu Meghan Markle?

Primele imagini cu Kate Middleton și bebelușul regal

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete