Prințul William și Kate au întrerupt posturile de radio pentru a face un anunț important

Ducele și ducesa de Cambridge au întrerupt toate posturile de radio din Marea Britanie vineri dimineață pentru a împărtăși un mesaj important în onoarea Săptămânii de conștientizare a sănătății mintale. William și Kate și-au cerut scuze pentru întrerupere, în timp ce au accesat undele de radio a peste 500 de posturi și au cerut națiunii să „scoată pe cineva din singurătate'.

Cuplul a început prin a se prezenta înainte ca William să spună: „Cu toții ne putem simți singuri uneori… putem simți asta din multe motive diferite'.

„Dar cu toții ne putem ajuta reciproc să ne simțim mai puțin izolați și mai conectați', a continuat Kate.

„Dacă crezi că cineva pe care îl cunoști s-ar putea simți singur, dă-i un semn, trimite-i un mesaj sau bate la ușă', a sugerat ducesa. „Invită-l la o cafea sau la o plimbare', a adăugat William.

„Pentru că aceste mici acte de bunătate pot face o mare diferență și ne pot ajuta pe toți să ne simțim mai puțin singuri', a spus Kate. Viitorul Rege a concluzionat apoi: „Așadar, scuze că am întrerupt fiecare post de radio din țară'.

„Dar, dacă întrerupem viețile celor care se simt singuri…', a spus Kate, în timp ce William a adăugat: „Îi putem ajuta să-i scoatem din singurătate'.

Cuplul regal a militat de mult timp pe probleme de sănătate mintală și a mai apărut în emisiunea Mintal Health Minute.

Tema Săptămânii de conștientizare a sănătății mintale din acest an este singurătatea, care afectează din ce în ce mai mulți oameni din Marea Britanie și a avut un impact uriaș asupra bunăstării fizice și mentale a națiunii în timpul pandemiei.

O nouă cercetare care coincide cu mesajul a arătat că mai mult de unul din 10 tineri se simt singuri des sau întotdeauna, făcându-i cei mai singuri dintre toate grupele de vârstă, potrivit datelor Community Life Survey, scrie Hello Magazine.

La începutul acestei săptămâni, William și Kate au călătorit în Scoția, unde au vizitat Universitatea din Glasgow și au vorbit cu studenții despre sănătatea mintală și bunăstarea lor în timpul pandemiei, inclusiv cu cei ale căror studii includ cercetări în domeniul sănătății mintale și care sunt membri ai Societății pentru Sănătate Mintală a Universității.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri