Prințul William refuză să poarte verighetă! Care este adevăratul motiv?

Deși este evident dedicat vieții de familie, Prințul William (38 de ani) refuză să poarte verighetă, de ce? Motivul este cât se poate de simplu, ține de o preferință personală.

Prințul William refuză să poarte verighetă! Care este adevăratul motiv?

William nu poartă verighetă fiindcă nu îi place să poarte bijuterii de niciun fel. Tocmai din acest motiv a decis ca nici după nunta sa cu Ducesa de Cambridge (38 de ani) să nu schimbe acest lucru.

Decizia sa a fost anunțată la scurt timp după ceremonia religioasă a perechii. Nu este singurul membru al familiei regale care a luat o astfel de decizie.

Deși este căsătorit cu Regina de peste 70 de ani, Prințul Philip (98 de ani) nu a purtat niciodată verighetă. Tatăl lui William, în schimb, a ales să o poarte, la fel și fratele lui mai mic, Prințul Harry (35 de ani).

În timp ce Prințul Charles (71 de ani) a optat pentru un model clasic din aur, Harry a ales o variantă mai modernă, o verighetă subțire din platină.

„Verigheta doamnei Markle (38 de ani) a fost realizată dintr-o bucată de aur galez primită în dar de la Majestatea Sa Regina.

Verigheta Prințului Harry va fi realizată din platină și va avea un finish texturat”, dezvăluia un reprezentant al familiei regale, înaintea nunții cuplului din luna mai a anului 2018.

Kate Middleton poartă o verighetă confecționată din aur extras din mina Clogau St David din localitatea Bontddu, din nordul Țării Galilor.

Tradiția purtării verighetelor

Tradiția ca femeile să poarte inele de logodnă și verighete datează din Egiptul Antic, în timp ce abia în a doua jumătate a secolului trecut bărbații au început de asemenea să poarte verighete.

Al Doilea Război Mondial ar fi declanșat schimbarea, mulți dintre bărbații din vest aflați pe front alegând să poarte verighete pentru a le aminti de soțiile și familiile care îi așteptau acasă.

Verigheta este purtată în mod normal pe inelarul mâinii stângi din pricina credinței antice că acesta ar avea o venă care conduce direct către inimă, venă pe care romanii o numeau „vena amoris” – „vena iubirii”.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și: 

Prințul William și Kate Middletonau aniversat 9 ani de căsnicie! 12 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Prințul William: „Toată viața l-am sprijinit pe fratele meu, dar acum nu mai pot face asta”

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete