Prințul William nu va uita niciodată ziua în care a împlinit 13 ani! Ce cadou i-a făcut prințesa Diana? L-a pus într-o situație dificilă!

cadou prințul william 13 aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cu siguranță prințul William nu va uita niciodată ziua în care a împlinit 13 ani! Mama sa, prințesa Diana, și-a dorit ca fiul ei să aibă parte de o aniversare memorabilă, motiv pentru care a decis să îi facă un cadou mai puțin obișnuit, punându-l astfel într-o situație dificilă! 

Chiar dacă încerca să respecte regulile familiei regale britanice și să adopte o atitudine serioasă atunci când era în public, de cele mai multe ori, mai ales în spațiul privat, adevărata personalitate a prințesei Diana ieșea la iveală. Cei care au cunoscut-o își amintesc că era o persoană cu simțul umorului și cu o gândire complet diferită de cea a familiei din care făcea parte.

Prințul William nu va uita niciodată ziua în care a împlinit 13 ani! Ce cadou i-a făcut prințesa Diana?

Apropiații prințesei Diana știau că acesteia îi plăcea să își pună copiii în dificultate, dorind ca cei mici să învețe să facă față presiunii. În ziua în care prințul William a împlinit 13 ani, mama sa a decis că este momentul să îi facă un cadou diferit de cele cu care era obișnuit. Astfel, prințesa Diana a ales ca tortul aniversar să fie în formă de sâni. Evident, întreaga întâmplare l-a făcut pe prințul William să se simtă rușinat și a stârnit invidia fratelui său mai mic, prințul Harry, care și-a dorit și el un astfel de tort.

“Am venit într-o dimineață la muncă, am mers la frigider, am deschis ușa și am văzut cea mai mare pereche de sâni pe care i-am văzut vreodată în viața mea. Prințesa comandase un tort în formă de sâni pentru aniversarea de 13 ani a prințului William. William s-a înroșit tot. Prințesa adora să îi pună în situații dificile pe băieții ei, motiv pentru care, cu o altă ocazie, a decis să le invite pe supermodelele Cindy Crawford, Naomi Campbell și Christy Turlington la ei acasă, într-o după-amiază. Îl așteptau când a venit acasă de la școală, iar el aproape că a căzut pe scări atunci când le-a văzut”, a spus Darren McGrady, bucătarul familiei regale britanice, potrivit mirror.co.uk.

Se pare că timpul pe care cei doi copii îl petreceau în compania prințesei Diana era întotdeauna presărat cu momente amuzante, cei trei fiind foarte apropiați.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințesa Diana, prințul William și prințul Harry.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Radu Vâlcan nu se află la prima căsătorie. Cine este și cum arată prima lui soție?

Povestea de viață incredibilă a cântăreței Margareta Clipa. S-a căsătorit cu cel care-i fusese naș de cununie

Demi Moore a dezvăluit identitatea bărbatului care a violat-o la doar 15 ani

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete